Voorjaarsmenu
Geserveerd op zaterdag & zondag van 4 tot en met 26 mei 2024.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Gamba | wilde rijst | Thaise jus | rode curry
Of
Mechelse asperges | kokosmelk | dashi gastrique | Serranoham
_____
Hoofdgerechten
Konijnfilet 58°C | panko-mosterdzaad | portobello | jus met trappist Rochefort 10°
Of
Kabeljauwhaas | chorizo | venkel crème | zoete aardappel | groene asperges | peultjes | rode wijnsaus
_____
Assortiment kazen
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Bos- en braambessen | witte chocolade | muntolie | meringue
Of
Zwitserse room | rode vruchten | karamel | aardbeiengel | chocolade crumble
Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart