Marktmenu

Voorjaarsmenu

Geserveerd op zaterdag & zondag van 6 tot 28 april

Amuse
Asperge soep | katsuobushi | gerookte paling
Crème brûlé | Epoisse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Roodbaarshaas | venkel | krab | bouillabaisse jus | rouille

Of

Kalfslende mi-cuit | aïoli | pijnboompitten | tomatencompote | Parmezaanse kaas
_____

Hoofdgerechten
Suprême van parelhoen | Mechelse asperges | gepofte guinoa | jus met Madeira

Of

Lenghaasje | puree van bintje | asperges | haring kaviaar | zee venkel

_____

Assortiment kazen
keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appelsorbet | zoet gezel | notenbrood 
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)

_____

Desserten
Nougat glacé | Frambozen coulis | amaretti koekjes | roodfruit

Of

Aardbeien |citroen panna cotta | Griekse yoghurt | aardbeiengel | crumble

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart