Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Herfstmenu

(Bij voorkeur voor de hele tafel te bestellen.)
(Geserveerd van 11 november tot en met 12 december 2021.)

Tapasbordje als smaakmaker.


Gebakken zeebaars, butternut puree, chorizo en een homardine sausje.

of

In de oven gebakken filet van roodpoot patrijs, woudchampignons
en een wildjus met madeira.


Gebakken fazantenfilet met Noordzee garnalen, bimi
en een infusie van langoustines, tomaat, steranijs en gerookte look en
puree van peterseliewortel.

of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, kleine appeltjes en wilde veenbessen,
opgediend met gebakken spruitjes en spekjes, grondwitloof,
amandel kroketjes en een poivradesaus.
(supplement 10€ pp.).

of

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje, spinazie, enkele preiringen,
kreeft, peterselie olie en witte wijnsaus.
(supplement 10€ pp.).


Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement van 13€ pp.).


Lauw ‘baba’ gebakje met in rum geweekte abrikozen, rozijntjes, mango en ananasstukjes, geserveerd met een Antilliaanse room.

of

Panna cotta met koffie, ijs van donkere Madagaskar origine chocolade met Ardbeg 10y single malt whisky, koffie crumble en hazelnoot cremeux met fleur de sel.  


Menuprijs zonder supplementen – 58€ pp. Met hertenfilet of kabeljauwhaasje/kreeft 68€ pp.
Supplement kaaskar: 13€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 7€ supplement).

Wijnen 
Huiswijn forfait – 20€ pp. 
Aangepaste wijnen – 26€ pp.  
Aangepaste wijnen met dessertwijnen – 30€ pp., of keuze aan de kaart. 

Dit menu is ook in verkrijgbaar als afhaalmenu 

Wijn voor bij het afhaalmenu 
Fles huiswijn rood & wit: 16€ pp. 
Fles aangepaste witte wijn: 19€ pp. 
Fles aangepaste rode wijn: 22€ pp. 
Andere keuzes kunnen ter plaatse besproken worden.