Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Zomermenu

(bij voorkeur te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 10 juli tot en met 26 juli 2020)

Tapasbord met smaakmakertjes.


Structuren van tomaat, lomo en Argentijnse scampi met gember en citroengras,
afgewerkt met tomatencrumble.

of

Fris komkommer soepje met krabsla en Griekse room met koriander en yoghurtijs
(supplement 8 € pp.).


Zacht gebakken zalmhaasje met haringeitjes en jonge prei, opgediend met groene asperges en kasteelaardappelen, en een sausje met Witte van Lede.

of

Op lage temperatuur gegaarde kalfsfilet met citroentijm, gebakken shiitakes, koolrabi en miso-pasta, het jus opgewerkt met eekhoorntjesbrood, geserveerd met amandel kroketjes
(supplement 10 € pp.).


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
(supplement 13 € pp. – i.p.v. dessert, supplement van 6,5 € pp.).


Cremeux van witte chocolade, vergezeld door compote van rabarber en aardbeien,
samen met notencrumble en een bolletje ijs met extra vierge olijfolie.

of

Nectarines gegaard in suikersiroop met gel van chartreuse samen en sponge cake,
samen met een heerlijke sorbet van perziken en schuim van amandelmelk.

Prijs: 48 € pp. zonder supplementen.
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.