Marktmenu

Zomermenu

Geserveerd op za & zo van 3 augustus tot en met 25 augustus.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Tomaten taartje
Pesto | zeekraal | nori | basilicum mayonaise

Of

Tonijn
maïspuree | gembergel | radijs | sherry
_____

Hoofdgerechten
Kalfshaas 58° | gepofte aardappel | courgette | koolrabi | miso | shiitake

Of

Lenghaas | champignon risotto | wortelpuree l peterselie coulis | beukenzwam

_____

Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood

_____

Desserten
Bio kersen
Madirofolo chocolade | marsepein | pistache ijs

Of

Nectarines
mangogel | espuma van kokos | crumble | spicy braambes sorbet

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart