Marktmenu

Nazomer menu

Van 16 september tot 01 oktober 2023

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Gamba
Tonijn | bimi | harissa | radijs

Of

Gruyere
Flan | amandel-Serranoham crumble | koolrabi | rode biet

_____

Kalfsfilet 54°C
Knolselder | eringy | Madeira jus | amandel kroketjes

Of

Koolvishaas
Homardine saus | prei | courgette | wortel | spinazie puree

_____

Kaaskar
Keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appelsorbet | vijg-noten toast 
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)

_____

Crémeux van hazelnootboter
Appelmoes | skyr | bladerdeeg

Of

Pinda-ijs
Limoen-kokosroom | pinda caramel

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp

Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.

Huiswijn forfait: 22 pp / Bob: 12 pp
Aangepaste wijnen: 30 pp / Bob: 16 pp
Glaasje dessertwijn: 7 pp
of keuze aan de kaart