Voorjaarsmenu
Geserveerd op zaterdag & zondag van 6 tot 28 april
Amuse
Asperge soep | katsuobushi | gerookte paling
Crème brûlé | Epoisse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Roodbaarshaas | venkel | krab | bouillabaisse jus | rouille
Of
Kalfslende mi-cuit | aïoli | pijnboompitten | tomatencompote | Parmezaanse kaas
_____
Hoofdgerechten
Suprême van parelhoen | Mechelse asperges | gepofte guinoa | jus met Madeira
Of
Lenghaasje | puree van bintje | asperges | haring kaviaar | zee venkel
_____
Assortiment kazen
keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
_____
Desserten
Nougat glacé | Frambozen coulis | amaretti koekjes | roodfruit
Of
Aardbeien |citroen panna cotta | Griekse yoghurt | aardbeiengel | crumble
Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart