Marktmenu

Winter menu

Van 13 januari tot 04 februari 2024

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Texturen van champignons
kippenmousse-cheddar | champignon crumble | aioli | gel van champignon

Of

Gamba
zoet-zure guinoa | kurkuma | gember |
yoghurt (De Gelder, uitbergen) | grondwitloof (Groenselof, Heiende)

_____

Krokante kalkoenfilet
spruitjes | veenbes | kastanje-pompoen | jus met mandarijn | knolselderpuree

Of

Roodbaarshaasje
venkel | prei | cocotte aardappel | bouillabaisse | rouille

_____

Kazen
keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | sorbet | vijg-noten koek 
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)

_____

Appel crumble 2.0
appel cremeux | vanille room | crunchy koekje

Of

Dame Blanche 3.0
peer | citroenschotsen | amandelmelk panna cotta | witte chocolade | citroen sorbet

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart