Lentemenu

Geserveerd van 31 mei tot en met 22 juni 2025.
(in het Vaderdag weekend serveren wij onze Vaderdagmenu)
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Langoustine
bisque van Straffe Hendrik | morielje | sinaas-citroen gel | groene kruidenpuree
Of
Tonijn
dashi | rammenas | radijs | mierikswortel
_____
Hoofdgerechten
Eendenborst 62°C
oosters gemarineerd | peterseliewortel | framboos | amandel kroket
Of
Lenghaas
kruidenkorst | Mechelse asperges | zeekraal | Nantaissaus |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Appel
kokos crumble | chocolade ganache | kokosijs
Of
Aardbei
panna cotta van basilicum | witte chocolade | rozensiroop | sponge cake | framboos
Kindermenu’s zijn steeds beschikbaar
Prijs 4-gangen menu: 79 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart