Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Lente menu
Van 18 mei tot en met 04 juni 2023.
Tapasbord als smaakmaker.
Mechelse asperges
Klaverlochting kaas | gerookte paling | basilicum sorbet
of
Kalfslende mi cuit
Licht gerookt | aioli | gekonfijte tomaat | avocado | Parmezaanse kaas
Eendenborst
Oosters gemarineerd |peterseliewortel | framboos | amandel kroketjes
of
Zalm
Teriyaki risotto | parelcouscous | shiitake
Kaaskar
Keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appel sorbet | vijg-noten toast (supplement 14€ pp)
Aardbeien
Yoghurtijs | aardbeigel | crumble
of
Sinaasappel
Crème brûlée | citroensorbet | krokantje
Prijs 4-gangenmenu: 69€ pp.
Supplement kaaskar: 14€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement).
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Wijnen
Huiswijn forfait – 22€ pp. / Bob: 12€ pp.
Aangepaste wijnen – 30€ pp. / Bob: 16€ pp.
Glaasje dessertwijn – 7€ pp.
Of keuze aan de kaart.