Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Zomermenu

(bij voorkeur te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 12 september tot en met 27 september 2020)

Tapasbord met smaakmakertjes.


Frisse meloenrelish met een hartig gebakken geitenkaasje, spek en basilicum,
de vinaigrette opgewerkt met oude balsamico, Tierenteynmosterd en honing.

of

Langoustine met smeuïge risotto van rode rijst en champignons,
overgoten met een currysausje met kokos en koriander
(supplement 9 € pp.).


Een op het vel gebakken parelhoenfilet, in consort met puree van aardappel en broccoli,
het jus opgewerkt met porto en ganzenlever.

of

Een mals gegaard kabeljauwhaasje met gerookte amandelen en haringeitjes,
opgediend met parelcouscous, druppels dilleolie en een sausje van Brett-elle geuze
(supplement 10 € pp.).


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
(supplement 13 € pp. – i.p.v. dessert, supplement van 6,5 € pp.).


In bruine rum gepocheerde peer en panna cotta van peperkoek,
met Engelse room, boterkaramel en peperkoekcrumble.

of

Citroentaartje met quenelle van yuzu, sorbet van limoen, zachte meringue en lemon cress,
afgewerkt met sponge cake met amandel en yopol.

Prijs: 48 € pp. zonder supplementen.
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.