Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Lente menu

Van 18 mei tot en met 04 juni 2023.

Tapasbord als smaakmaker.


Mechelse asperges
Klaverlochting kaas | gerookte paling | basilicum sorbet

of

Kalfslende mi cuit
Licht gerookt | aioli | gekonfijte tomaat | avocado | Parmezaanse kaas


Eendenborst
Oosters gemarineerd |peterseliewortel | framboos | amandel kroketjes

of

Zalm
Teriyaki risotto | parelcouscous | shiitake


Kaaskar
Keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appel sorbet | vijg-noten toast (supplement 14€ pp)


Aardbeien
Yoghurtijs | aardbeigel | crumble

of

Sinaasappel
Crème brûlée | citroensorbet | krokantje


Prijs 4-gangenmenu: 69€ pp.
Supplement kaaskar: 14€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement).
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.

Wijnen 
Huiswijn forfait – 22€ pp. / Bob: 12€ pp.
Aangepaste wijnen – 30€ pp. / Bob: 16€ pp.
Glaasje dessertwijn – 7€ pp.
Of keuze aan de kaart.