Nazomer menu

Van 16 september tot 01 oktober 2023
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Gamba
Tonijn | bimi | harissa | radijs
Of
Gruyere
Flan | amandel-Serranoham crumble | koolrabi | rode biet
_____
Kalfsfilet 54°C
Knolselder | eringy | Madeira jus | amandel kroketjes
Of
Koolvishaas
Homardine saus | prei | courgette | wortel | spinazie puree
_____
Kaaskar
Keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appelsorbet | vijg-noten toast
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
_____
Crémeux van hazelnootboter
Appelmoes | skyr | bladerdeeg
Of
Pinda-ijs
Limoen-kokosroom | pinda caramel
Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Huiswijn forfait: 22 pp / Bob: 12 pp
Aangepaste wijnen: 30 pp / Bob: 16 pp
Glaasje dessertwijn: 7 pp
of keuze aan de kaart