Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Nazomermenu

(Bij voorkeur voor de hele tafel te bestellen.)
(Geserveerd van 11 september tot en met 26 september 2021.)

Tapasbordje als smaakmaker.


Meloenrelish met gebakken geitenkaasje (bio boerderij De Volle Maan)
en spekjes, vinaigrette met stroop van Balsamico.

of

Gebakken Sint Jacobsnootjes, chorizo, mango dressing en mosterdsla.


Piepkuiken opgevuld met zuiderse aromaten en mozzarella,
gebakken aubergine, courgette en Parijse champignons,
jus met Madeira en rode wijn.

of

In de oven gebakken kabeljauwhaasje met kruidenkorst, duxelle van champignons, knolselderpuree en akkerzwammen, passend sausje met Noilly Pratt.
(supplement 10€ pp.).


Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement van 13€ pp.).


Pas

Gemarineerde pruimen en snoeptomaatjes, sorbet van mascarpone, cacao crumble.

of

Citroentaartje, yoghurt quenelle (boerderij De Gelder), sorbet van limoen,
meringue, spongecake met amandel, yopol.

  


Menuprijs zonder supplementen – 58€ pp. Met kabeljauwhaasje 68€ pp.
Supplement kaaskar: 13€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 7€ supplement).

Wijnen 
Huiswijn forfait – 20€ pp. 
Aangepaste wijnen – 26€ pp.  
Aangepaste wijnen met dessertwijnen – 30€ pp., keuze aan de kaart. 

Dit menu is ook in verkrijgbaar als afhaalmenu 

Wijn voor bij het afhaalmenu 
Fles huiswijn rood & wit: 16€ pp. 
Fles aangepaste witte wijn: 19€ pp. 
Fles aangepaste rode wijn: 22€ pp. 
Andere keuzes kunnen ter plaatse besproken worden.