Marktmenu

Zomermenu

Geserveerd op zaterdag & zondag van 29 juni tot en met 14 juli.

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Groene asperge
spinazie-aspergemousse | fondue van Parmezaanse kaas | koffiepoeder | krokantje

Of

Tonijn
wakamé schuim | pinda | puntpaprika
_____

Hoofdgerechten
Hoevekip | 62° garing in champagne | schorseneer | oesterzwam | champagne-soja saus | braambes

Of

Koolvishaas | kokosrisotto | Oosterse currysaus | gekonfijte tomaat | Granny Smith

_____

Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood

_____

Desserten
Rood fruit
panna cotta van basilicum | witte chocolade | vlierbloesem | sorbet van clementines

Of

Perzik
Chartreuse | amandel espuma | spongecake van yoghurt | sorbet van nectarines

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart