Zomermenu
![](https://www.hofteputtens.be/wp-content/uploads/2024/07/b288276a-affe-42a3-866e-6d50a2ecfabd-edited-1.jpg)
Geserveerd op za & zo van 3 augustus tot en met 25 augustus.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Tomaten taartje
Pesto | zeekraal | nori | basilicum mayonaise
Of
Tonijn
maïspuree | gembergel | radijs | sherry
_____
Hoofdgerechten
Kalfshaas 58° | gepofte aardappel | courgette | koolrabi | miso | shiitake
Of
Lenghaas | champignon risotto | wortelpuree l peterselie coulis | beukenzwam
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Bio kersen
Madirofolo chocolade | marsepein | pistache ijs
Of
Nectarines
mangogel | espuma van kokos | crumble | spicy braambes sorbet
Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart