Zomermenu

Geserveerd van 28 juni tot en met 20 juli 2025.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Carpaccio dunne lende
pesto | champignons | Parmezaanse kaas | rucola | wasabi-nori crunch
Of
Tonijn
dashi | rammenas | radijs | mierikswortel
_____
Hoofdgerechten
Parelhoenfilet 64°C
gerookte paprika | prei | mini courgette | Madeira jus met ganzenlever
Of
Zeewolfhaas
chorizo | beukenzwam | doperwt | munt | *Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Zomerfruit
Gel van krieken | cuberdon ijs | klaverlochtingkaas | chocolade
Of
Kersen
Pistache ijs | marsepein | Modilloforo milkshake
Kindermenu’s zijn steeds beschikbaar
Prijs 4-gangen menu: 79 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart