Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Wintermenu

Van 14 januari tot 05 februari 2023.

Tapasbordje als smaakmaker.


Millefeuille van Sint-Jacobsvruchten,
sabayon van Milus (Leedse tripel), olie van groene prei.

of

Parelhoen met eekhoorntjesbrood vulling, rode kool met appel,
pompoenchutney met Espelette peper, truffeljus.


Kalfsfilet met oesterzwammen, gebakken spruitjes met Breydelspek,
appeltje met veenbessen, jus nature met Madeira, amandel kroketjes.

of

Gebakken lenghaasje, grondwitloof van ‘boerderij Lassuyt-Lede’, bloemkool crème,
duchesse aardappelen, Noordzeegarnalen en een jus van schaaldieren.


Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement van 14€ pp.).


Kokos panna cotta met passievruchten en witte chocolade,
crumble van haver, sorbet van ananas en gember.

of

Bladerig gebakje met mascarpone mousse, peer,
Madirofolo Millésime van Callebaut en huisgedraaid ijs met Amarula


Prijs 4-gangenmenu: 69€ pp.
Supplement kaaskar: 14€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement).
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.

Wijnen 
Huiswijn forfait – 22€ pp. / Bob: 12€ pp.
Aangepaste wijnen – 30€ pp. / Bob: 16€ pp.
Glaasje dessertwijn – 7€ pp.
Of keuze aan de kaart.