Wintermenu
Geserveerd op za & zo van 11 januari tot en met 2 februari 2025.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Kreeft
omelet | ricotta | waterkers | spinazie | Oosterse jus
Of
Cantharellen
panna cotta | champignon crème | Bellota
_____
Hoofdgerechten
Iberisch varkenshaas | 52° rookgaring | puree van bataat
| mosterdfruit | witloof | chioggia biet
Of
Koolvishaas | munt-erwtenpuree | grijze Noordzee garnalen
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Gold chocolade
roos | appel | Sumak | espuma van yoghurt (boerderij De Gelder)
Of
Blauwe bes
panna cotta | dragon | plattekaas mousse (boerderij De Gelder) | spongecake met limoncello
Kindermenu’s zijn steeds beschikbaar
Prijs 4-gangen menu: 75 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart