Marktmenu

Winter menu

Van 25 november tot 03 december 2023

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Argentijnse rode scampi
Oloroso dressing | zuurkool | buikspek 58° | peterseliewortel | aardappel krokant

Of

Chicons in espe
witloofflan | oud Brugge | Serranoham 18m | gestoofd witloof (Groenselhof, Heiende)

_____

Lenghaas
Madras kerrie | risotto met kokos | Granny Smith

Of

Hertenkalfnootjes
sterappel | wilde veenbes | woudchampignons | witloof | poivrade saus | amandel kroketjes

_____

Kazen
keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appelsorbet | vijg-noten toast 
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)

_____

Crottin de chavignol
lavendelhoning | geprakte appel | saffraan

Of

Pisco sour met framboos
chocolade ganache | panna cotta | gember sorbet

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp

Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.

Huiswijn forfait: 22 pp / Bob: 12 pp
Aangepaste wijnen: 30 pp / Bob: 16 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 8 pp
Glaasje dessertwijn: 7 pp
of keuze aan de kaart