Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Nazomer menu

Van 17 september tot 02 oktober 2022.

Tapasbordje als smaakmaker.


Burrata, kleurrijke tomaten, gel van basilicum en tomaten water, sablé en gerookte olijfolie.

of

Salade van appel en meloen met kerrie, kokos, gebakken Sint-Jacobsvruchten en gedroogde Serranoham.


Op het vel gebakken zeebaars, aubergine kaviaar, gele beukenzwam, sezam zaadjes, Nantais saus, pasta.

of

Thaise souvlakis met lamsfilet, Aziatische side dish salade, jasmijnrijst.


Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement van 14€ pp.).


Gemarineerde pruimen en snoep tomaatjes, cacaocrumble, mascarponesorbet met yoghurt.

of

Panna cotta van blauwe bes, plattekaasmousse (boerderij De Gelder, Uitbergen), sponge cake met limoncello.


Prijs 4-gangenmenu: 69€ pp.
Supplement kaaskar: 14€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement).
  Voor wie geen lam lust hebben wij een kalfsvlees alternatief.
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.

Wijnen 
Huiswijn forfait – 22€ pp. / Bob: 12€ pp.
Aangepaste wijnen – 30€ pp. / Bob: 16€ pp.
Glaasje dessertwijn – 7€ pp.
Of keuze aan de kaart.