Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Herfstmenu

(bij voorkeur te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd 3 oktober tot en met 25 oktober 2020)

Tapasbord met smaakmakertjes.


In de pan gebakken Sint-Jacobsvruchten met komkommergel en butternut,
versierd met Serranoham en bieslook.

of

Sappige roodpootpatrijs op een bedje van groene kool en Coppa,
de jus ingekookt met een vleugje gember
(supplement 9 € pp.).


Krokant gebakken zalmfilet, gevuld met een mengeling van spinazie en paprika,
opgediend met een kruidige stoemp van krielaardappeltjes en groene kruiden, opgewerkt met zure room.

of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, in consort met wilde veenbessen en gegaarde appeltjes met esdoornsiroop, vergezeld van kortgebakken woudchampignons en witloof, samen met amandelkroketjes en een sausje met armagnac
(supplement 10 € pp.).


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
(supplement 13 € pp. – i.p.v. dessert, supplement van 6,5 € pp.).


Een smeuige brownie met een quenelle van mokka-praliné-parfait,
vergezeld door een bolletje huisgedraaide café glacé, afgewerkt met koffiecrumble.

of

Lauwe baba met in rum geweekte abrikozen, rozijntjes, mangoblokjes en ananasstukjes,
geserveerd met Antilliaanse room.

of

Licht gesmolten Crottin de Chavignol, met mousse van Granny Smith en safraan.

Prijs: 48 € pp. zonder supplementen.
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.