Marktmenu

Lentemenu

Geserveerd op zaterdag & zondag van 1 juni tot en met 23 juni

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Carpaccio van zeebaars
avocado | granny smith | zure room | dashi

Of

Kalfstartaar
Mechelse asperges | ansjovis ijs | ricotta
_____

Hoofdgerechten
Zalm teriyaki | risotto bulgur | shiitake | prei | kruidenolie

Of

Eendenborst 62 °C | structuren van wortel | Ras el Hanout | aigre doux | amandel kroketten

_____

Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood

_____

Desserten
Tomaten – aardbeiensoep
vlierbloesem | appelcider | rode bessen

Of

Kroket met witte chocolade
citrus-gember crémeux | dulce de leche | chocolade panna cotta | hoevemelkijs

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart