Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Zomermenu

(bij voorkeur te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 31 juli tot en met 16 augustus 2020)

Tapasbord met smaakmakertjes.


Een verfrissende meloensorbet met krokante Serranoham,
vergezeld van netelingmousse en scampi.

of

Verse rundtartaar met gerookte paling, versierd met Granny Smith blokje en koolrabi, afgewerkt met Luikse stroop (supplement 8 € pp.).


Sappig gebraden filet van hoevekip met sesam, met huisgemaakte groenten loempia
opgediend met pilafrijst met salsa van trostomaten en gebakken courgettes,
overgoten met een Oosters kerriesausje.

of

Een sappig op het vel gebakken kabeljauwhaasje met mosseltjes,
geserveerd met appel, venkel en little gem
(supplement 10 € pp.).


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
(supplement 13 € pp. – i.p.v. dessert, supplement van 6,5 € pp.).


Romige crème brûlée met sinaasappel en steranijs,
in consort met condérijst met Madagaskar vanille en met rozemarijn gepocheerde abrikozen,
afgewerkt met een heerlijk bolletje vers-gedraaid karnemelkijs.

of

Een heerlijk soepje van kokos, opgediend met verse perzik,
gel van mango en crumble van Aerts Speculoos
en een bolletje rooibos-ijs uit eigen keuken.

Prijs: 48 € pp. zonder supplementen.
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.