Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen.
Menu’s kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen
werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

Lente menu

Van 30 april tot 22 april 2022.
(Op 6, 7 & 8 mei serveren wij onze MOEDERDAGMENU).

Tapasbordje als smaakmaker.


Zeewolf met madras kerrie, risotto met kokos en Granny Smith appel.

of

Licht gerookte kalfslende mi-cuit, aioli , gekonfijte tomaat, croutons, avocado en Parmezaanse kaas.


In bruisende boter gebakken schelvishaasje, knolselder, duxelle van champignons,
Eringy, chorizo, Mechelse asperges en een schaaldieren jus.

of

Eendenborstfilet oosters gemarineerd, zuur-zoet sinaasappelsausje met frambozen,
zalf van peterseliewortel en amandel kroketten.


Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement van 14€ pp.).


Millefeuille van filodeeg, Zwitserse room met passievruchten,
gebakken aardbeien met munt en Cointreau, basilicum sorbet.

of

Panna cotta van frambozen, schuim van Steam gin,
crunchy amandelen met limoen.


Prijs 4-gangenmenu: 67€ pp.
Supplement kaaskar: 14€ pp.
(Indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement).
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.

Wijnen 
Huiswijn forfait – 22€ pp. / Bob: 12€ pp.
Aangepaste wijnen – 30€ pp. / Bob: 16€ pp.
Glaasje dessertwijn – 7€ pp.
Of keuze aan de kaart. 

Dit menu is ook in verkrijgbaar als afhaalmenu 

Wijn voor bij het afhaalmenu 
Fles huiswijn rood & wit: 16€ pp. 
Fles aangepaste witte wijn: 19€ pp. 
Fles aangepaste rode wijn: 22€ pp. 
Andere keuzes kunnen ter plaatse besproken worden.