Herfstmenu
Geserveerd op za & zo van 28 september tot en met 20 oktober.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Ravioli
gerookte consommé | bonito vlokken | bruine beukenzwam | eendenborst
Of
Tonijn
tartaar | tapenade | gepofte quinoa | xeres azijn | spong cake zwarte sesam
_____
Hoofdgerechten
Hertenkalfnootjes | sterappel | wilde veenbes | woudchampignons
| witloof | poivradesaus | amandelkroketten
Of
Heekhaas | groenten spaghetti | krokante mosselen l tomatenjus | frambozenazijn | mosselijs
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Ananas
panna cotta | piña colada espuma | rum caramel | sorbet
Of
Cheese cake (boerderij de Gelder)
amandel crumble | speculaas ijs | mandarijntjes
Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart