Marktmenu

Voorjaarsmenu

Geserveerd op zaterdag & zondag van 4 tot en met 26 mei 2024.

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Gamba | wilde rijst | Thaise jus | rode curry

Of

Mechelse asperges | kokosmelk | dashi gastrique | Serranoham
_____

Hoofdgerechten
Konijnfilet 58°C | panko-mosterdzaad | portobello | jus met trappist Rochefort 10°

Of

Kabeljauwhaas | chorizo | venkel crème | zoete aardappel | groene asperges | peultjes | rode wijnsaus

_____

Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood

_____

Desserten
Bos- en braambessen | witte chocolade | muntolie | meringue

Of

Zwitserse room | rode vruchten | karamel | aardbeiengel | chocolade crumble

Prijs 4-gangen menu met amuse: 73 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen: 34 pp / Bob: 18 pp
Glaasje Madeira 5y bij de kaas: 9 pp
Glaasje dessertwijn: 8 pp
of keuze aan de kaart