
Week van de Smaak
Samen smaakt beter
Vrijdag 18 november 2022 om 19:00 stipt!
(Plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in!)
Menu
Een kijkje achter de schermen…
Aperitief in de keuken en hapjes die je zelf kan maken!
Tapasbord als smaakmaker:
Snoepje van Argentijnse scampi met Comté, tomaat & basilicum (workshop).
Rijst cracker, sushirijst, avocadomousse,
Mowi zalm met whisky en Belgische Kaviaar (workshop).
Parel van zachte geitenkaas (boerderij Evarist, Lede) met witte chocolade en rode biet.
Bisque van Noordzeegarnalen, sinaas en steranijs.
Glaasje met Sint-Jacobsvruchten, pompelmoes, granaatappel, roze peperbolletjes.
Tartaar van gerookte Mowi zalm, vinaigrette van groene appel en kalamansi.
Krab- en scampi ravioli, gebakken koolvishaasje, stukje kreeft,
garnalenjus, tomaatblokjes en Basmati rijst.
Chocolade ganache, gembersorbet, spongecake
en mousse van Arriba origin chocolade.
Prijs 4-gangenmenu met workshops: 75 € pp.
Start gin degustatie 19:00 stipt – banket 19:45!
Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Huiswijn forfait: 22€ pp. / Bob: 12€ pp.
Aangepaste wijnen: 30€ pp. / Bob: 16€ pp.
Glaasje dessertwijn: 7€ pp.
Of keuze aan de kaart.