Hof te Puttens, Taste Off… & Jurgen van Hauwermeiren stellen voor:
Week van de Smaak
“Smaakmakers“
Vrijdag 15 december 2023 om 19:00 stipt!
(Plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in!)
Menu
Een kijkje achter de schermen…
Aperitief in de keuken en hapjes die je zelf kan maken!
Amuse
Thaise wortelsoep | zoete aardappel | pecannoten | koriander
ganzenlever | vijgen | rode biet
Mowi zalm met whisky | groene curry | haring kaviaar
Sint-Jacobsvrucht
bloemkool puree met Camarck | spek | hazelnoot | beurre blanc
Open ravioli met kreeft
tomaten salsa | crème van Keiems Bloempje | mosselen | prei | jus met gember en citroengras
Mechelse koekoek
girollen | oesterzwammen | schorseneer | Champagne-soja saus | amandel kroketjes
Chocolade en koffie
panna cotta | koffie crumble | hazelnoot crèmeux | fleur de sel |
Madagascar origine chocolade ijs – Lagg, Arran Single malt whisky
Prijs 5-gangenmenu met workshops: 79 € pp.
Start gin degustatie 19:00 stipt – banket 19:45!
Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Aangepaste wijnen: 34€ pp. / Bob: 18€ pp.
Glaasje dessertwijn: 7€ pp.
Of keuze aan de kaart.