A la carte

Voor wie zijn gading niet vindt in het maandelijks wisselende menu,
kan er uiteraard à la carte gegeten worden.

Al onze vegetarische gerechten worden aangeduid met een ✅

Om te beginnen

Sappig gebraden scampi in een passend sausje

Slaatje van gerookte zalm en een hartig gebakken geitenkaasje, afgewerkt met een honigsausje van oude Balsamico-azijn en gebakken appeltjes

Taartje van snoek en rivierkreeftjes met tomaatblokjes en witloof,
vergezeld door een sausje met bieslooksnippers

Huisbereide ganzenleverpastei met een brioche-broodje

Bisque van Noordzee-garnalen met een vleugje armagnac,
mosseltjes & kokkels, rouille en krokante broodkorstjes

Carpaccio van rode tonijn, Serranoham & Parmezaanse kaas
met een vinaigrette van olijfolie, citroen & zwarte peper

Een echte Italiaanse Burratina met kleurrijke trostomaantje,
sablé met hazelnoot en gerookte olijfolie ✅

Carpaccio van ossenhaas, rucola, pijnboompitten
en Parmezaanse kaas met een dressing van Balsamico

Huisbereide kaas- of garnaalkroketten of gemengd duo, met passende garnituur ✅

Om verder te doen

Escalope van vers gestoomde zalmfilet, sausje met witte wijn en fijne groentjes

Een in kruidenolie gemarineerde en in de oven gebakken reuze gamba
met curry van zoete aardappel, pinda en chorizo

Marine van dagverse vis, bospaddenstoelen, spinazie en verse pasta,
vergezeld van een Noilly Prat saus

Sappig gebraden Iberisch varkenribstuk met witloof & gebakken appel,
samen met gegratineerde aardappeltjes
en overgoten met saus van Rochefort 10° Trappistenbier

Tournedos van Mechelse koekoek met een Oosters geïnspireerd currysausje

Hartig gebakken eendenborst met zoete groentenparels,
krokant gebakken spekjes & een passend sausje

Kempische hoen met zilveruitjes, champignons, spekblokjes & een rode wijnsausje

Sappig gebraden lamsfilet met rozemarijn met puree van kikkererwten met Raz el Hanout, opgediend met witloof, boontjes en gegratineerde aardappelen

Vegetarische aubergineburgertjes met Parmezaanse kaas,
ratatouille van Zuiderse groenten & kokosmelk ✅

Tagliatelle met verse groentjes en beukenzwam, afgewerkt met Parmezaanse kaas ✅

Voor de kleintjes

Balletjes in tomatensaus met kroketjes

Gebakken kippenfilet met appelmoes en kroketjes

Pasta’s en Kazen

Kaasschotel met keldergerijpte hoevenkazen van Michel van Tricht & diverse lekkernijen
Geserveerd met een slaatje, fruit, notenbrood & hoeveboter

Ravioli met spinazie, Parmezaanse kaas en gerookte zalm

Tagliatelle met boschampignons, peultjes, pesto & Parmezaanse kaas ✅

Tagliatelle Turf & Surf, met sappige kippenblokjes en gebakken scampi

Salades

Pittig slaatje met gebakken kippenblokjes

Plezant slaatje met gerookte eendenborst,
met gebakken spekblokjes & krokante broodkorstjes

Zomers slaatje van gerookte zalm, met gebakken spekblokjes & krokante broodkorstjes

Lauw slaatje met knapperig gebakken scampi

Hartig gebakken geitenkaasje in een jasje van spek, met zoete appeltjes,
gebakken spekblokjes & krokante broodkorstjes

Al onze slaatjes worden geserveerd met frivole sla, Hagelands fruit,
het sausje opgewerkt met olijfolie & oude Balsamico