A la carte

Voor wie zijn gading niet vindt in het maandelijks wisselende menu,
kan er uiteraard à la carte gegeten worden.

Om te beginnen

Een bladerig gebakje met gebakken scampi’s in een passend sausje.

Slaatje van gerookte zalm en een hartig gebakken geitenkaasje, honingsausje en gebakken jonagold appeltjes.

Taartje van langoestientjes, tomaatblokjes en witloofsnippers,
bijpassend sausje met bieslook.

Huisbereide ganzenleverpastei met in olijfolie gebakken toast en gekonfijte zilveruitjes.

Carpaccio van rode tonijn, serranoham en parmezaansekaas;
vinaigrette van olijfolie, citroen en zwarte peper.

Om verder te doen

Escaloppe van verse gestoomde zalmfilet in een hartig sausje
met fijne groentjes en jeneverbes.

Duo van zalm en schartong in een soepje van prei en courgettes.

Een bladerig gebakje met gebakken scampi’s en een passend sausje,
opgediend met rijst, tagliatelli of geplette aardappeltjes.

Marine van zeetongfilets met een hartig curiesausje, appelblokjes,
witloof en krokant gebakken spekjes.

Cassoulet van griet en Noorzeevis, bospaddestoelen en tagliatelli,
geserveerd met een licht kreeftensausje.

Sappig gebraden varkenshaasjes met prei en groene kruiden.

Tournedos van Mechelse koekoek met een oosters ge‹nspireerd curiesausje.

Hartig gebakken eendenborst met zoete groenteparels,
spekkaantjes en een passend sausje.

Kempische hoen met zilveruitjes, spekblokjes,
champignons en een rodewijnsausje.

Sappig gebraden lamskoteletjes met rozemarijn
en geserveerd met gegratineerde aardappelen.