A la carte
Voor wie zijn gading niet vindt in het driewekelijkse marktmenu,
kan er uiteraard een keuze maken uit onze kaart
Al onze vegetarische gerechten worden aangeduid met een *
Om te beginnen
Tapasbord als smaakmaker – 20
Kalfsfilet mi-cuit
aïoli | pijnboompitten | tomatencompote | Parmezaanse kaas (MG) – 36
Royal Belgian Caviar 30 gram
krielaardappeltjes | zure room | bieslook | sjalot – 65
Vegetarisch slaatje *
feta (bio boerderij De Volle Maan St Lievens Houtem) | honing – 26
Voor de kleintjes
huisbereide kaas- of garnaalkroketten of gemengd duo, met passende garnituur
kaaskroketten * – 18
garnaalkroketten – 24
duo – 22
Om verder te doen
Suprême van parelhoen 65°
Mechelse asperges | gepofte guinoa | jus met Madeira | gratin (MG) – 42
Lenghaas
puree van bintjes | asperges | Nouilly saus | haring kaviaar | zilte kruiden(MG) – 44
Vegetarische aubergineburgers *
Parmezaanse kaas | ratatouille van Zuiderse groenten | kokosmelk – 32
Pasta *
Verse groentjes | beukenzwam | Parmezaanse kaas – 30
Voor de kleintjes
Balletjes in tomatensaus met kroketjes – 20
Kaasschotel
Kaasschotel met keldergerijpte hoevekazen van Michel van Tricht en diverse lekkernijen
geserveerd met een slaatje, fruit, notenbrood en hoeveboter – 32