Degustatiemenu

Elke vrijdag bieden wij de keuze uit
een groot (8 gangen) of een klein degustatiemenu (6 gangen).

Degustatiemenu

(enkel te verkrijgen op vrijdag)
(vanaf 2 oktober tot en met 25 oktober 2020)

Smaakmakertjes *
Kruidig stoofpotje met Zeeuwse mosseltjes, gerookte haringkaviaar en gele curry.
Tomatensoepje met geroosterde paprika.
Grijze garnalen en kerstomaatjes, met Thaise basilicum en miso,
afgewerkt met een tapioca kraker.


In de oven gebakken prei en zoete aardappel, op een fundament van warme ricotta met verse tuinkruiden, met pecannoten en ansjovis. *


Hartige panna cotta van gerookte paling,
vergezeld door gemarineerde groentjes en een frisse gel van limoen.


In de pan gebakken Sint-Jacobsvruchten met komkommergel en butternut,
versierd met Serranoham en bieslook. *


Sappige roodpootpatrijs op een bedje van groene kool en Coppa,
de jus ingekookt met een vleugje gember.


Krokant gebakken zalmfilet, gevuld met een mengeling van spinazie en paprika,
opgediend met een kruidige stoemp van krielaardappeltjes en groene kruiden,
opgewerkt met zure room. *

of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, in consort met wilde veenbessen en gegaarde appeltjes met esdoornsiroop, vergezeld van kortgebakken woudchampignons en witloof, samen met amandelkroketjes en een sausje met armagnac
(supplement van 6 € pp.). *


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
(supplement 13 € pp. – i.p.v. dessert, supplement van 6,5 € pp.).


Pré-dessert *
Citroentaartje met zachte meringue, met gel van limoen en yuzu,
limoensorbet, afgewerkt met yopol.


Een smeuige brownie met een quenelle van mokka-praliné-parfait,
vergezeld door een bolletje huisgedraaide café glacé, afgewerkt met koffiecrumble. *

Prijs
Groot degustatiemenu (8 gangen) 68 € pp. zonder supplementen
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu zonder dessertwijn: 28 € pp.
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu met dessertwijn: 32 € pp.

Klein degustatiemenu (6 gangen *) 58 € pp. zonder supplementen
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu zonder dessertwijn: 24 € pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu met dessertwijn: 28 € pp.