Degustatiemenu

Elke vrijdag bieden wij de keuze uit
een groot (8 gangen) of een klein degustatiemenu (6 gangen).

Degustatiemenu

(enkel te verkrijgen op vrijdag)
(vanaf 11 september tot en met 27 september 2020)

Smaakmakertjes *
Romige crème brulée van Époisse de Bourgogne.
Soepje van prei, spinazie en groene asperges.
Een geroosterd foccacia broodje met AOC Camembert en vijgenconfituur
van onze eigen boom.


Een krokant toastje van briochebrood, met gebakken beukenzwam
en Eryngi champignons, samen met cress. *


Sappig gebakken Sint-Jacobsvruchten, opgediend met aubergine kaviaar en mousse van knolselder en zwarte knoflook, afgewerkt met olijfolieschuim.


Frisse meloenrelish met een hartig gebakken geitenkaasje, spek en basilicum,
de vinaigrette opgewerkt met oude balsamico, Tierenteynmosterd en honing. *


Langoustine met smeuïge risotto van rode rijst en champignons,
overgoten met een currysausje met kokos en koriander.


Een op het vel gebakken parelhoenfilet, in consort met puree van aardappel en broccoli,
het jus opgewerkt met porto en ganzenlever. *

of

Een mals gegaard kabeljauwhaasje met gerookte amandelen en haringeitjes,
opgediend met parelcouscous, druppels dilleolie en een sausje van Brett-elle geuze
(supplement van 6 € pp.). *


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
(supplement 13 € pp. – i.p.v. dessert, supplement van 6,5 € pp.).


Pré-dessert *
Zelfgemaakte braambessensorbet met yoghurt-limoencrème,
versierd met amandelcrunch en lyo fresa.


In bruine rum gepocheerde peer en panna cotta van peperkoek,
met Engelse room, boterkaramel en peperkoekcrumble. *

Prijs
Groot degustatiemenu (8 gangen) 68 € pp. zonder kaaskar
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu zonder dessertwijn: 28 € pp.
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu met dessertwijn: 32 € pp.

Klein degustatiemenu (6 gangen *) 58 € pp. zonder kaaskar
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu zonder dessertwijn: 24 € pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu met dessertwijn: 28 € pp.