Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu

Geserveerd op vrijdag 3 mei tot 24 mei 2024

Amuse ✓
Asperge soep | katsuobushi
Mousse van bloemkool | witte chocolade | haring kaviaar
Tomaat garnaal 2.0 | espuma van kreeft | krokantje
_____

Panna cotta van Mierikswortel
gerookte paling | radijs | Mechelse asperge
_____

Kalfsfilet mi-cuit ✓
aïoli | pijnboompitten | tomatencompote | Parmezaanse kaas
_____

Gamba
wilde rijst | Thaise jus | rode curry
_____

Mechelse asperges ✓
kokosmelk | dashi gastrique | Serranoham
 _____

Hoofdgerechten
Konijnfilet 58 °C | panko-mosterdzaad | portobello | jus met trappist Rochefort 10°
of
Kabeljauwhaas | chorizo | venkel crème | zoete aardappel | groene asperges | rode wijnsaus
_____

Pré-dessert
Hartige soes

compote van appel en tijm | Serranoham | walnoot
_____

Dessert
Bos- en braambessen

witte chocolade | muntolie | meringue

Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp

Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp

Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp