
Private dining experience
– Degustatiemenu –
Enkel te verkrijgen op vrijdagavond.
Wij beperken deze avond tot een beperkt aantal klanten om de ambiance van ons restaurant te delen met mensen die voor u belangrijk zijn. Van 19 mei tot en met 2 juni 2023
Ultieme DEGUSTATIEMENU,
optimale dienstverlening,
lekkere wijntjes en
een intiemere belevenis door een beperkt aantal tafels.
Groot degustatiemenu (8 gangen) 85€ pp. (zonder kaaskar).
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 76€ pp. (zonder kaaskar).
*** Smaakmakertjes ***
Aspergesoep | grijze Noordzeegarnalen
Crème brulé | Tegeleir
Burrata mousse | tomaten | avocado | appel | dragon
Mowi zalm
Gemarineerd | Stone van groene curry | haring kaviaar*
Serranoham 18m
Panna cotta |asperges| pesto
Kalfslende mi cuit*
Licht gerookt | aioli | gekonfijte tomaat | avocado |Parmezaanse kaas
Mechelse asperges
Klaverlochting kaas | gerookte paling | basilicum sorbet
Eendenborst
Oosters gemarineerd | peterselie wortel | framboos | amandel kroketjes*
of
Zalm
Teriyaki risotto | parel couscous | shiitake*
Kaaskar
Keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appel sorbet | vijg-noten toast (supplement 14€ pp)
Pré-dessert: * Aardbeien
Yoghurtijs | aardbeigel | crumble
Sinaasappel*
Crème brûlée | citroensorbet | krokantje
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu (8 gangen): 38€ pp. / Bob: 20€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu (6 gangen): 34€ pp. / Bob: 18€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.