Degustatiemenu

Degustatiemenu

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond, onderstaande menu is verkrijgbaar
vanaf 12 november tot en met 10 december 2021.

Groot degustatiemenu (8 gangen) 76€ pp. zonder supplementen.
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 66€ pp. zonder supplementen.

*** Smaakmakertjes ***
Foccacia, gerookte paling, haring kaviaar en zure room.
Bisque van Noordzee garnalen en een vleugje cognac.
Crème brûlé met Epoisse de Bourgogne.


*** Tataki van zalm en abrikozen relish. ***


Espuma van foie gras met gekaramelliseerde brioche en noten.


*** Gebakken zeebaars, butternut puree, chorizo en een homardine sausje. ***


In de oven gebakken filet van roodpoot patrijs, woudchampignons
en een wildjus met madeira.


*** Sappig gebraden hertenkalfnootjes, kleine appeltjes en wilde veenbessen, opgediend met gebakken spruitjes en spekjes, grondwitloof, amandel kroketjes en een poivradesaus.

of

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje, spinazie, enkele preiringen,
kreeft, peterselie olie en witte wijnsaus. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 13€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 7€ pp.~


*** Pré-dessert ***
Panna cotta met koffie, ijs van donkere Madagaskar origine chocolade met Ardbeg 10y single malt whisky, koffie crumble en hazelnoot cremeux met fleur de sel.


*** Lauw ‘baba’ gebakje met in rum geweekte abrikozen, rozijntjes, mango en ananasstukjes, geserveerd met een Antilliaanse room. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu zonder dessertwijn: 30€ pp.
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu met dessertwijn: 34€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu zonder dessertwijn: 26€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu met dessertwijn: 30€ pp.