Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu –

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond.
Wij beperken deze avond tot een beperkt aantal klanten om de ambiance van ons restaurant te delen met mensen die voor u belangrijk zijn. Vanaf 13 januari tot en met 03 februari 2023.

Ultieme DEGUSTATIEMENU,
optimale dienstverlening,
lekkere wijntjes en
intiemere belevenis door beperkt aantal tafels.

Groot degustatiemenu (8 gangen) 85€ pp. (zonder kaaskar).
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 76€ pp. (zonder kaaskar).

*** Smaakmakertjes ***
Zoet-zure appelgelei, peperkoek, mousse van eendenlever, hazelnoot.
Crème brulé van Catharinadal Tegeleir.
Bisque van Noordzee garnalen.


*** Gerookte zalm met dille, zoete mosterd, sinaas, notenolie en frambozenazijn. ***


In Raz el Hanout gepaneerde tonijn, soya mayonaise en edammé peulen.


*** Millefeuille van Sint-Jacobsvruchten, sabayon van Milus (Leedse tripel), olie van groene prei. ***


Parelhoen met eekhoorntjesbrood vulling, rode kool met appel,
pompoenchutney met Espelette peper, truffeljus.


*** Kalfsfilet met oesterzwammen, gebakken spruitjes met Breydelspek, appeltje met veenbessen,
jus nature met Madeira, amandel kroketjes.

of

Gebakken lenghaasje, grondwitloof van ‘boerderij Lassuyt-Lede’, bloemkool crème,
duchesse aardappelen, Noordzeegarnalen en een jus van schaaldieren. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 14€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 8€ pp.~


*** Pré-dessert ***
 Kokos panna cotta met passievruchten en witte chocolade,
crumble van haver, sorbet van ananas en gember.


*** Bladerig gebakje met mascarpone mousse, peer,
Madirofolo Millésime van Callebaut en huisgedraaid ijs met Amarula. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu: 38€ pp. / Bob: 20€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu: 34€ pp. / Bob: 18€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.