Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu –

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond.
Wij beperken deze avond tot een beperkt aantal klanten om de ambiance van ons restaurant te delen met mensen die voor u belangrijk zijn. Vanaf 16 september tot en met 30 september 2022.

Ultieme DEGUSTATIEMENU,
optimale dienstverlening,
lekkere wijntjes en
intiemere belevenis door beperkt aantal tafels.

Groot degustatiemenu (8 gangen) 85€ pp. (zonder kaaskar).
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 76€ pp. (zonder kaaskar).

*** Smaakmakertjes ***
Oosters soepje met kip en kokos
Amuse met erwtjes en spek geïnfuseerde room
Sasi’s huisgerolde loempia met pikante dip.


*** Brioche toast, gerookte forel, haring kaviaar, zure room. ***


Groene gazpacho met grijze Noordzee garnalen,
espuma van geitenkaas (boerderij Evarist, Impe), olijven crunch.


*** Salade van appel en meloen met kerrie, kokos, gebakken Sint-Jacobsvruchten
en gedroogde Serranoham. ***


Burrata, kleurrijke tomaten, gel van basilicum en tomaten water, sablé en gerookte olijfolie.


*** Op het vel gebakken zeebaars, aubergine kaviaar, gele beukenzwam,
sezam zaadjes, Nantais saus, pasta.

of

Thaise souvlakis met lamsfilet, Aziatische side dish salade en jasmijnrijst. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 14€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 8€ pp.~


*** Pré-dessert ***
Gemarineerde pruimen en snoep tomaatjes, cacaocrumble, mascarponesorbet met yoghurt.


*** Panna cotta van blauwe bes, plattekaasmousse (boerderij De Gelder, Uitbergen),
sponge cake met limoncello. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu: 38€ pp. / Bob: 20€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu: 34€ pp. / Bob: 18€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.