Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu

Enkel op vrijdagavond
Van 12 januari tot 02 februari 2024

Smaakmakertjes *
Thaise kippensoep | kokosmelk | lente ui | groene curry
‘Lange vinger’ | kroketje | kerrie mayonaise | rivierkreeftjes
Schuimpje met Cornet | wasabi furikake | gerookte paling | gel van Sambaizu
_____

Gekoelde consommé *
tros tomaat | krab | brioche
_____

Gerookte Bio zalm
sinaas | zoete mosterd | notenolie | frambozenazijn
_____

Texturen van champignons *
kippenmousse-cheddar | champignon crumble | aioli | gel van champignon
_____

Gamba
zoet-zure guinoa | kurkuma | gember |
yoghurt (De Gelder, uitbergen) | grondwitloof (Groenselof, Heiende)
 _____

Krokante kalkoenfilet *
spruitjes | veenbes | kastanje-pompoen | jus met mandarijn | knolselderpuree

of

Roodbaarshaasje *
venkel | prei | cocotte aardappel | bouillabaisse | rouille
_____

Pré-dessert *
Keldergerijpte kaas

‘Michel van Tricht’ | abrikoos-mosterd jam | fruit-noten koek
_____

Dame Blanche 3.0 *
peer | citroenschotsen | amandelmelk panna cotta | witte chocolade | citroen sorbet

Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp

Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp

Glaasje dessertwijn – 8 pp