Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu

Geserveerd op vrijdag van 28 juni tot en met 12 juli.

Amuse ✓
Oosterse gazpacho | rivierkreeftjes | look croutons
Geitenkaas (boerderij de klaverlochting – Lede) | rode biet | spong cake Thaise basilicum
Spinazie flan | gerookte zalm | viooltjes
_____

Eidooier 65° ✓
schuim van appelstroop | zure room | crouton | haring kaviaar
_____

Maatjes
miso | tuinbonen | yuzu | komkommer | bloemen
_____

Tonijn
wakaméschuim | pinda | puntpaprika
_____

Groene asperge ✓
spinazie-aspergemousse | kroket met Parmezaanse kaas | koffiepoeder
 _____

Hoofdgerechten
Hoevekip | 62° garing in champagne | schorseneer | oesterzwam
| champagne-soja saus | braambes | amandel kroket
of
Koolvishaas | kokosrisotto | Oosterse currysaus l gekonfijte tomaat | Granny Smith
_____

Pré-dessert
Rood fruit

panna cotta van basilicum | witte chocolade | vlierbloesem | sorbet van Clementines
_____

Dessert
Perzik

Chartreuse | amandel espuma | spongecake van yoghurt | sorbet van perzik

Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp

Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp

Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp