Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu

Geserveerd op vrijdag 31 mei tot en met 21 juni 2024

Amuse ✓
Oosterse gazpacho | rivierkreeftjes | look croutons
Geitenkaas (boerderij de klaverlochting – Lede) | rode biet | spong cake Thaise basilicum
Spinazie flan | gerookte zalm | viooltjes
_____

Iberico ham ✓
Burrata | gerookte olijfolie | framboos
_____

Sint-Jacobsvrucht
Tabouleh salsa | harissa | frissé
_____

Carpaccio van zeebaars
avocado | granny smith | zure room | dashi
_____

Kalfstartaar ✓
Mechelse asperges | ansjovis ijs | ricotta
 _____

Hoofdgerechten
Zalm teriyaki | risotto bulgur | shiitake | prei | kruidenolie
of
Eendenborst 62 °C | structuren van wortel | Ras el Hanout | aigre doux | amandel kroketten
_____

Pré-dessert
Tomaten – aardbeiensoep

vlierbloesem | appelcider | rode bessen
_____

Dessert
Kroket met witte chocolade

citrus-gember crémeux | dulce de leche | chocolade panna cotta | hoevemelkijs

Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp

Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp

Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp