Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu

Geserveerd op vrijdag 5 april tot 26 april 2024

Amuse ✓
Asperge soep | katsuobushi | gerookte paling
Kroketje met Breydelham | mosterdzaad | roodloof
Crème brûlé | Epoisse
_____

Ganzenlever
roomkaas | citroen-gembergel | eiwit hoedje | krokante hazelnoot
_____

Asperge muffin
zalm 56° | gepekelde radijs | viseitjes dressing
_____

Kalfsfilet mi-cuit ✓
aïoli | pijnboompitten | tomatencompote | Parmezaanse kaas
_____

Roodbaarshaas ✓
venkel | krab | bouillabaisse jus | rouille
 _____

Hoofdgerechten
Suprême van parelhoen 65° | Mechelse asperges | gepofte guinoa | jus met Madeira | gratin
of
Lenghaas | puree van bintjes | asperges | Nouilly saus | haring kaviaar | zilte kruiden
_____

Pré-dessert
Hartige soes

compote van appel en tijm | Serranoham | walnoot
_____

Dessert
Aardbeien

citroen panna cotta | Griekse yoghurt | aardbeien gel | crumble

Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp

Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp

Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp