Degustatiemenu

Private dining experience
– Herfstdegustatiemenu

Geserveerd op vrijdag vrijdag 22 november tot en met 13 december 2024.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse ✓
Thaise zoete aardappelsoep
| citroengras | gember | rode curry
bloemkoolmousse | witte chocolade | Tobiko
langoustinekroketje | witloof | mosterd crème | bieslookolie
_____

Zalm ✓
Oosters gemarineerd | single malt whisky | groene curry | zure room
_____

Serrano ham
tomaten salsa | appel | avocado | mozzarella | wakamé
_____

Vlaswijting ✓
Konings kappertjes | Bagna Cauda | ansjovis | croutons | citroengel
_____

Fazant ‘Surf & Turf’
Noordzee garnalen | peterselie wortel | langoustine jus
 _____

Hoofdgerechten
Hertenkalfnootjes | sterappel | wilde veenbes | woudchampignons
| witloof | poivradesaus | amandelkroket
of
Schelvishaas | Verjus | venkel | krab | pappadum
_____

Pré-dessert
Rijstpap

pistache | kardemon | gel van abrikozen | mascarpone
_____

Dessert
Chocolade
cremeux | sablé streuse | cacao spongecake |
gel van Old Pulteney 12y | huis gedraaid hoevemelkijs

Prijs 6-gangenmenu: 82 pp
Prijs 8-gangenmenu: 89 pp
Aangepaste wijnen groot menu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp of 22 pp Bob
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen klein menu (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob
Of wijnkeuze aan de kaart