Degustatiemenu

Degustatiemenu

Enkel te verkrijgen op vrijdag
vanaf 09 juli tot en met 25 juli 2020.
Groot degustatiemenu (8 gangen) 76€ pp. zonder supplementen.
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 66€ pp. zonder supplementen.

*** Smaakmakertjes ***
Zachte meringue van Oaked Cornet, gerookte paling en gel van Sambaizu
Tonijn balletjes met ricotta, oregano en groenten salsa
Gazpacho van Cavaillon meloen met tasty tomaten, basilicum en mozzarella.


*** Maatje met gelei van gin-tonic, dille olie. ***


Crostini met gebrande zalm op z’n Oosters.


*** Taartje van kabeljauwhaas ‘chaud-froid’, salade van groene boontjes, gekonfijte tomaat, aioli en toast van brioche brood. ***


Langoustines met gegrilde puntpaprika, watermeloen,
tarama met srirachasaus en ijskegel.


*** Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet, puree van pastinaak, preiringen,
jus met truffel en amandel kroketjes.

of

Op het vel gebakken Heekhaasje met puree van wortel en zoete aardappel,
rucola, pijpajuin en peperonata. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 13€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 7€ pp.~


*** Pré-dessert ***
Panna cotta van vlierbloesem, gel van aardbeien, crunchy amandelen
en opgediend met huisbereide sorbet van ananas.


*** Gele perzik, gel van Chartreuse, amandelschuim,
yoghurt sponge cake en sorbet van nectarines. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu zonder dessertwijn: 30€ pp.
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu met dessertwijn: 34€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu zonder dessertwijn: 26€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu met dessertwijn: 30€ pp.