Private dining experience
– Degustatiemenu –
![](https://www.hofteputtens.be/wp-content/uploads/2024/07/a332fc14-d099-4088-ad05-e14b2df529a6-1-280x300.jpg)
Geserveerd op vrijdag 2 augustus tot en met 23 augustus 2024.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
Oosterse mosselsoep | pinda | chili vlokken | citroengras
Gemarineerde Bio zalm | dashi | tom kha kai gel | rode biet | spong cake Thaise basilicum
Grijze Noordzee garnalen | avocado | coeur de boeuf | sorbet van Rodenbach grand cru
_____
Eidooier 65° ✓
schuim van appelstroop | zure room | crouton | haring kaviaar
_____
St-Jacobsvrucht
bloemkool | truffel | vanille | hazelnoot
_____
Tomaten taartje ✓
Pesto | zeekraal | nori | basilicum mayonaise
_____
Tonijn
maïspuree | gembergel | radijs | sherry azijn
_____
Hoofdgerechten ✓
Kalfshaas 58° | gepofte aardappel | courgette | koolrabi | miso | shiitake
of
Lenghaas | champignon risotto | wortelpuree l peterselie coulis | beukenzwam
_____
Pré-dessert ✓
Bio kersen
Madirofolo chocolade | marsepein | pistache
_____
Dessert ✓
Nectarines
mangogel | espuma van kokos | crumble | spicy braambes sorbet
Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp
Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp
Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp