Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu –

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond.
Wij beperken deze avond tot een beperkt aantal klanten om de ambiance van ons restaurant te delen met mensen die voor u belangrijk zijn. Vanaf 29 april tot en met 20 mei 2022.

Ultieme DEGUSTATIEMENU,
optimale dienstverlening,
lekkere wijntjes en
intiemere belevenis door beperkt aantal tafels.

Groot degustatiemenu (8 gangen) 85€ pp. (zonder kaaskar).
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 76€ pp. (zonder kaaskar).

*** Smaakmakertjes ***
Thaise kippensoep met citroengras, limoenblaadjes en vleugje gember
Mousse van Mechelse asperges, mayonaise met Anchovar kaviaar
Sasi’s huisgerolde Oosterse loempia met pikante dip.


*** Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes, soja-honing dressing. ***


Marshmallow, ganzenlever, popcorn, crumble van pindanoten, ingekookte balsamico.


*** Zeewolf met madras kerrie, risotto met kokos en Granny Smith appel. ***


Licht gerookte kalfslende mi-cuit, aioli , gekonfijte tomaat, croutons, avocado en Parmezaanse kaas.


*** In bruisende boter gebakken schelvishaasje, knolselder, duxelle van champignons,
Eringy, chorizo, Mechelse asperges en een schaaldieren jus.

of

Eendenborstfilet oosters gemarineerd, zuur-zoet sinaasappelsausje met frambozen,
zalf van peterseliewortel en amandel kroketten. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 14€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 8€ pp.~


*** Pré-dessert ***
Panna cotta van frambozen, schuim van Steam gin,
crunchy amandelen met limoen.


*** Millefeuille van filodeeg, Zwitserse room met passievruchten,
gebakken aardbeien met munt en Cointreau, basilicum sorbet. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu: 38€ pp. / Bob: 20€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu: 34€ pp. / Bob: 18€ pp.
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€ pp.