Degustatiemenu

Degustatiemenu

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond, onderstaande menu is verkrijgbaar vanaf 23 oktober tot en met 5 november 2021.

Groot degustatiemenu (8 gangen) 76€ pp. zonder supplementen.
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 66€ pp. zonder supplementen.

*** Smaakmakertjes ***
Gelei van groene appel, peperkoek, ganzenlever en krokante nootjes.
Hartige erwtensoep, dat smaakt op een winteravond…
Crème brûlée met Epoisse de Bourgogne.


*** Macaron de Paris met wildpastei, vijgenkonfituur en Aerts speculoos. ***


Risotto met gerookte paling, Argentijnse scampi en espuma van Parmezaanse kaas.


*** Zacht gegaard Brasvar buikspek en gebakken Sint-Jacobsvruchten,
hollandaise van Japanse Samboizu azijn en beurre noisette. ***


Fazantenfilet ‘surf en turf ‘ met Noordzeegarnalen en een infusie van langoustines,
tomaat, steranijs en gerookte look, puree van peterseliewortel.


*** Lenghaasje met stampot van aardappel, savooikool,
krab, hazelnoot en schaaldierenjus.

of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, kleine appeltjes met esdoornsiroop en gember,
wilde veenbessen, opgediend met kort gebakken woudchampignons,
witloof, noten kroketjes en een wildsaus met armagnac. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 13€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 7€ pp.~


*** Pré-dessert ***
Hazelnoot-koffie St.-Honoré, craquelin en crème Suisse met koffiearoma.


*** Crème brulé met Doyenné peer, javanais gebakje, yoghurt crème, gel van wijnappelsien, gekarameliseerde pop corn en chocolade ijs. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu zonder dessertwijn: 30€ pp.
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu met dessertwijn: 34€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu zonder dessertwijn: 26€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu met dessertwijn: 30€ pp.