Degustatiemenu

Private dining experience
– Herfstdegustatiemenu

Geserveerd op vrijdag vrijdag 25 oktober tot en met 15 november 2024.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse ✓
Bisque van Noordzee garnaal
| steranijs | chili | cognack
Anya’s huisgerolde loempia | pikante dip | koriander
Crème brûlée | Epoisse de Bourgogne
_____

Fish & chips 3.0 ✓
zeebrasem | broccoli | Foccacia crouton
_____

Gerookte paling
Oosters gelakt | blini | mozzarella | wasabi | Roquefort panna cotta
_____

Buikspek 67°C – 17u ✓
Sint-Jacobsvrucht | sambaizu | bruine beukenzwam | zeekraal
_____

Ganzenlever
Wortel-gember velouté | passievrucht | kokosmelk | sinaasappel
 _____

Hoofdgerechten
Hertenkalfnootjes | sterappel | wilde veenbes | woudchampignons
| witloof | poivradesaus | amandelkroket
of
Koolvishaas | boschampignons | knolselder l pata negra | kalfsjus
_____

Pré-dessert
Peer

Seedboost chocolade | yoghurt crème (boerderij ‘De Gelder – Uitbergen’ |
gel van appelsien | Rooibos ijs
_____

Dessert
Hazelnoot
panna cotta | koffie crumble | frambozengelei | Baileys | bladgoud
Madagascar origine chocolade ijs | fleur de sel | Old Pulteney Single malt whisky 12y

Aangepaste wijnen groot menu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp of 22 pp Bob
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen klein menu (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob
Of wijnkeuze aan de kaart