Degustatiemenu

Private dining experience
– Degustatiemenu

Geserveerd op vrijdag 2 augustus tot en met 23 augustus 2024.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse ✓
Oosterse mosselsoep | pinda | chili vlokken | citroengras
Gemarineerde Bio zalm | dashi | tom kha kai gel | rode biet | spong cake Thaise basilicum
Grijze Noordzee garnalen | avocado | coeur de boeuf | sorbet van Rodenbach grand cru
_____

Eidooier 65° ✓
schuim van appelstroop | zure room | crouton | haring kaviaar
_____

St-Jacobsvrucht
bloemkool | truffel | vanille | hazelnoot
_____

Tomaten taartje ✓
Pesto | zeekraal | nori | basilicum mayonaise
_____

Tonijn
maïspuree | gembergel | radijs | sherry azijn
 _____

Hoofdgerechten
Kalfshaas 58° | gepofte aardappel | courgette | koolrabi | miso | shiitake
of
Lenghaas | champignon risotto | wortelpuree l peterselie coulis | beukenzwam
_____

Pré-dessert
Bio kersen

Madirofolo chocolade | marsepein | pistache
_____

Dessert
Nectarines
mangogel | espuma van kokos | crumble | spicy braambes sorbet

Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp

Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp

Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp