Degustatiemenu

Degustatiemenu

Enkel te verkrijgen op vrijdagavond, onze degustatiemenu wisselt om de 3 weken, onderstaande menu is verkrijgbaar vanaf 10 september tot en met 24 september 2021.

Groot degustatiemenu (8 gangen) 76€ pp. zonder supplementen.
Klein degustatiemenu (6 gangen ***) 66€ pp. zonder supplementen.

*** Smaakmakertjes ***
Foccacia, gerookte paling, haring caviaar, zure room
Thaise mosselsoepje met geroosterde pinda’s
Panna cotta van blauwe kaas, Luiksestroop, peer, avocado en popcorn.


****** Tataki van zalm, wasabi furikamé, abrikozen compote en cashewnoten. ***


Terrine van eendenlever, brioche, krokante nootjes en espuma van kreeft.


*** Meloenrelish met gebakken geitenkaasje (bio boerderij De Volle Maan)
en spekjes, vinaigrette met stroop van Balsamico. ***


Gebakken Sint Jacobsnootjes, chorizo, mango dressing en mosterdsla.


*** Piepkuiken opgevuld met zuiderse aromaten en mozzarella, gebakken aubergine, courgette en Parijse champignons, jus met Madeira en rode wijn.

of

In de oven gebakken kabeljauwhaasje met kruidenkorst, duxelle van champignons, knolselderpuree en akkerzwammen, passend sausje met Noilly Pratt. ***


Kaaskar met een assortiment door Michel Van Tricht keldergerijpte kazen
~ supplement van 13€ pp. – i.p.v. dessert, supplement van 7€ pp.~


*** Pré-dessert ***
Gemarineerde pruimen en snoeptomaatjes, sorbet van mascarpone, cacao crumble.


*** Citroentaartje, yoghurt quenelle (boerderij De Gelder), sorbet van limoen,
meringue, spongecake met amandel, yopol. ***

Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu zonder dessertwijn: 30€ pp.
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu met dessertwijn: 34€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu zonder dessertwijn: 26€ pp.
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu met dessertwijn: 30€ pp.