Kerstdagmenu
Geserveerd op kerstdagmiddag 25 december 2025 – vanaf 12u30
Reservatie is noodzakelijk!
(te bestellen voor heel de tafel)
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
Crème brûlée | Epoisse de Bourgogne
Consommé van patrijs | trompette de la mort | bruine beukenzwam
Tapasbord als smaakmaker
Tonijn | ganzenlever | mierikswortel | yuzu | wasabi furikake
Ceviche nobashi | teriyaki | gember | appel | zwarte rijst crunch
Kroketje |ham | espuma van pickels | mosterd zaad | rode ui | cider azijn
Voorgerechten
Open ravioli
kreeft | Sint-Jacobs vrucht | spinazie | garnalen jus | rode curry | citroengras
En
Sorbet
kokos | ananas | limoen | spiced rum Karakoki – Martinique
Hoofdgerechten
Hertenkalfnootjes
Sterappeltjes | wilde veenbessen | witloof uit de volle grond (boerderij Groenselhof, Lokeren)
| bospaddenstoelen | amandelkroketjes | poivradesaus met oude cognac
Assortiment kazen
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
(supplement €14 pp)
Kerstdessert
Krokantje
panna cotta | zure kers | ouzo | passievrucht | dulce de leche
Ecuador origine chocolade ijs | fleur de sel | amandel-limoen crunch
Kerstdag 6-gangenmenu: €89 pp
Aangepaste wijnen (tot en met hoofdgerecht) – €42 pp of €22 pp Bob-formule (halve glaasjes)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €36 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart