Vaderdagmenu

Vaderdagmenu 

Deze menu is ook verkrijgbaar als afhaalmenu

Vanaf vrijdag 11 juni tot en met zondag 13 juni 2021
Graag bestellen voor 7 juni 2021

Hapjesbord voor bij het aperitief thuis
Bisque van grijze Noordzeegarnalen met een vleugje Armagnac
Zuid-Afrikaanse Boboti met krenten, abrikoos en limoen
Crème brûlée van Époisse de Bourgogne
~  supplement van 9€ pp. ~


Buikspek van brasvarken en gebakken Sint-Jacobsvruchten;
opgediend met een hollandaisesaus van Japanse Samboizu azijn en beurre noisette
en/of
Halve babykreeft, volledig gedecorticeerd, met jasmijnrijst,
Thaise curry en gekonfijte tomaat van Stoffels *


Sappig gebraden hoevekip, vergezeld door morieltjes, preivelouté,
daslook en de laatste Mechelse asperges;
opgediend met pasta
of
Oosters gemarineerde “Red label” zalm, op de pan gebakken,
in consort met asperges en sojabonen;
opgediend met krielaardappeltje en een vinaigrette met geroosterd sesamzaad


Een uitgekozen assortimentje kazen, in de kelder gerijpt bij Michel Van Tricht;
opgediend met garnituur en notenbrood met rozijntjes
~ supplement van 13€ pp. ~


Kersen in ‘t rood
Kersenbavarois met een vleugje yoghurt van Boerderij De Gelder in Uitbergen,
met donkere chocolade en een Brownie met Kirsh, gel van zwarte bessen
en een huisgemaakte sorbet van kers, afgewerkt met frambozencrumble


4-gangenmenu (2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 dessert) – 66pp
3-gangenmenu (1 voorgerecht, 1hoofdgerecht en 1 dessert) – 57pp (zonder *)

Wijn voor bij het afhaalmenu
Fles huiswijn rood & wit: 16€
Fles aangepaste witte wijn: 19€
Fles aangepaste rode wijn: 22€

Andere keuzes kunnen ter plaatse besproken worden