Vaderdagmenu
Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2023.
Tapasbord als smaakmaker:
Sint-Jacobsvrucht | groene appel | gekonfijte citroen | tomaat | blini
Vichyssoise | groene asperge | prei | postelein | Reypenaer
Watermeloen | Gin-tonic | feta | zwarte olijf
‘Steak tartare’ |wortel | rode ui | kwartelei
Uit de zee… |kroketje | langoustine | garnaal
Baby kreeftje (gedecorticeerd)
Laatste Mechelse asperges | jasmijnrijst | Thaise curry | gekonfijte tomaat
Iberico haasje
Groene- en tuinbonen |duxelle | brioche | jus met Marsala | amandel kroketjes
of
Kabeljauw haasje
Champignon risotto | butternut | fijne groentjes | grain & seeds crumble
Kaaskar
Keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ | appel sorbet | vijg-noten toast
~ supplement van 14€ p.p. ~
Kersen in’t rood
Kersen bavarois | yoghurt (boerderij De Gelder) | brownie
| gel van zwarte kers | framboos crumble | sorbet van kers
Prijs 4 gangenmenu: 75€ p.p.
Supplement kaaskar: 14€ p.p.
(indien kaas gewenst als dessert: 8€ p.p. supplement).
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Huiswijn forfait: 22€ p.p. / Bob 12€ p.p.
Aangepaste wijnen: 30€ p.p. / Bob 16€ p.p.
Glaasje dessertwijn: 7€ p.p.
of keuze aan de kaart.