
Vaderdagmenu
Vrijdagavond 10 juni tot en met zondag 12 juni 2022.
Tapasbordje als smaakmaker:
Vichysoise van groene asperges, spinazie en Reypenaar.
Verfrissende paling in ’t groen met Milus Tripel (bier uit Lede).
Huisbereide lange tong van langoustientjes.
Courgette, gemarineerde Sint Jacobsvrucht, garnalen dip.
Verse tonijn mi-cuit, affila cress, radijs en wasabi.
Baby kreeftje, volledig gedecorticeerd, jasmijn rijst, Thaise curry en Stoffels gekonfijte tomaat.
Sappig gebraden hoevekipfilet, de laatste Mechelse asperges, morieltjes,
velouté met prei en bieslook, verse pasta.
of
Oosters gemarineerde en gebakken Schotse zalm ‘Red Label’, asperges, soja bonen,
krielaarappeltjes en vinaigrette met geroosterd sezamzaad.
Een uitgekozen assortimentje kazen, in de kelder gerijpt bij Michel Van Tricht;
opgediend met garnituur en notenbrood met rozijntjes.
~ supplement van 14€ p.p. ~
Kersen in ‘t rood
Kersen bavarois met vleugje hoeve yoghurt (boerderij De Gelder, Uitbergen), donkere chocolade en brownie koekje met kirsch, gel van zwarte kers, sorbet van kers en frambozen crumble.
Prijs 4 gangenmenu: 75€ p.p.
Supplement kaaskar: 14€ p.p.
(indien kaas gewenst als dessert: 8€ p.p. supplement).
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Huiswijn forfait: 22€ p.p. / Bob 12€ p.p.
Aangepaste wijnen: 30€ p.p. / Bob 16€ p.p.
Glaasje dessertwijn: 7€ p.p.
of keuze aan de kaart.