Moederdagmenu

Wij bieden u in afhaal een volledig menu aan
met enkele klassiekers uit onze kaart èn/of nieuwe gerechten.
(de samenstelling hiervan wisselt om de 3 weekends).

MoederdagMenu
Op 6, 7 en 8 mei 2022.
(Te bestellen voor de hele tafel).

Tapasbord als smaakmaker:
Een romig soepje van asperges met grijze Noordzee garnalen.
Toast van Foccaciabrood met gerookte paling spread, finger lime, zalmeitjes,
echte Belgische kaviaar.
Espuma van Burratina, zwarte olijf, tomaten salsa en crumble, groene pesto.
Carpaccio van Sint Jacobsvruchten, créme van bloemkool met truffel, hazelnoot.
Ricotta, gepofte puntpaprika, San Marzano tomaat, Serranoham,
za’atar emulsie met groene mosterd.


Carpaccio van verse tonijn, maïspuree, toefjes gembergelei, radijs,
enkele druppeltjes xeres azijn, extra vierge olijfolie, bloemen en Thaise basilicum.


Op 54°C gegaarde filet van Mechelse koekoek, even op de pan gekleurd, Mechelse asperges, oesterzwammen, Oosterschelde kreeft en een surf en turf saus.

of

Schelvishaasje met knolselder, duxelle van champignons,
Eringy, chorizo, appelstaafjes en een Oosters curry sausje.


Een uitgekozen assortimentje kazen, in de kelder gerijpt bij Michel Van Tricht;
opgediend met notenbrood met rozijntjes
~  supplement van 14€ p.p. ~


Crémeux van witte chocolade, rabarber, ijs van olijfolie, enkele aardbeien,
honing crumble met pijnboompitten, cashewnoten en pinda.


Prijs: 75€ p.p.
Supplement kaaskar: 14€ p.p. (indien kaas gewenst als dessert: 8€ p.p. supplement)
Huiswijn forfait: 22€ p.p. / Bob 12€ p.p.
Aangepaste wijnen: 30€ p.p. / Bob 16€ p.p.
Glaasje dessertwijn: 7€ p.p.
of keuze aan de kaart
Reserveren is noodzakelijk