Moederdagmenu

Moederdagmenu
Geserveerd op 10 & 11 mei  2025.
5-gangenmenu  met amuse  – 82€ p.p.    

Amuse


Tapasbord
Zalmmousse
foccacia | ricotta | groene asperges
Krokante scampi
avocado | sambal | lente-ui | regendrup tomaat
Noordzee garnalen 2.0
kreeften panna cotta | zure room | little gem    


Open lasagne met koolvishaasje
Mechelse asperges | erwtjes | chardonnay saus | krokantje met Parmenzan |
* Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20 €)


Kalfspiccata 58°
spinazie | rozijnen | pijnboompitten | Madeira jus

of

Langoustine
jasmijnrijst | bimi | courgette | grondwitloof (boerderij het groenselof – Lokeren) | surf & turf


Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
keldergerijpte door Michel van Tricht | appelsorbet | zoet gezel | notenbrood


Aardbei
panna cotta van basilicum | witte chocolade | rozensiroop | sponge cake | framboos


aangepaste wijnen 5 gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 40 pp
Bob formule (halve glaasjes) – 22 pp
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
madeira 5y – 9 pp
madeira 12y – 13.5 pp
dessertwijn – 8 pp
– of wijnkeuze aan de kaart
Reserveren is noodzakelijk