
Moederdagmenu
Geserveerd op 10 & 11 mei 2025.
5-gangenmenu met amuse – 82€ p.p.
Amuse
Tapasbord
Zalmmousse
foccacia | ricotta | groene asperges
Krokante scampi
avocado | sambal | lente-ui | regendrup tomaat
Noordzee garnalen 2.0
kreeften panna cotta | zure room | little gem
Open lasagne met koolvishaasje
Mechelse asperges | erwtjes | chardonnay saus | krokantje met Parmenzan |
* Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20 €)
Kalfspiccata 58°
spinazie | rozijnen | pijnboompitten | Madeira jus
of
Langoustine
jasmijnrijst | bimi | courgette | grondwitloof (boerderij het groenselof – Lokeren) | surf & turf
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
keldergerijpte door Michel van Tricht | appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
Aardbei
panna cotta van basilicum | witte chocolade | rozensiroop | sponge cake | framboos
aangepaste wijnen 5 gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 40 pp
Bob formule (halve glaasjes) – 22 pp
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
madeira 5y – 9 pp
madeira 12y – 13.5 pp
dessertwijn – 8 pp
– of wijnkeuze aan de kaart
Reserveren is noodzakelijk