Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Lentemenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 07 april tot en met 06 mei 2018) 
Ter info: MOEDERDAGMENU 12 & 13 mei 2018, speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Polenta, scampi met kataifi, tataki van tonijn en groene tuinerwten.

Of

Berkshire buikspek, gegaard op 62 °C, gerookte paling, gomasio, misocrème, pompoen en appel (supplement 8 € pp.).

***

Gebakken koolvishaasje, kreeftenjus, beukenzwam, tomaatblokjes, enkele schelpdieren en puree met een vleugje karnemelk.

Of

Sappig gebraden kalfsfilet, spitskool, maiscrème en enkele champignons.
Geserveerd met een kalfsjus met dragon en amandel kroketjes (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Verrassend dessert met popcorn, amandelijs, chocolade, ananas, gel van wijnappelsien en yoghurt crème. 

Of

Witte chocolade mousse met zachte geitenkaas, pistache sponge cake, cacao crumble en sorbet van frambozen. 

 

Prijs: 48 € pp. Met kalfsfilet: 58 € pp.
Supplement Berkshire buikspek: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.