fbpx Marktmenu | Hof te Puttens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Voorjaarsmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 22 februari tot en met 15 maart 2020) 
Ter info: Ronde van Vlaanderen menu 05/04  -  Paasmenu 11, 12 & 13/04 – speciale menu’s beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Sucrine, cheddar crème en crumble, eendenlever mousse, ansjovis mayonaise en piquillos-chili mix.

Of

In de oven gebakken gamba met citroen-saffraan saus, wortelpuree en structuren van wortel (supplement 9 € pp.).

***

Gekarameliseerd varkenshaasje met  honing, vanille en koriander, geserveerd met pastinaak, peer en appel.

Of

Op het vel gebakken Skrei haasje, panade van broiche, tomaatblokjes, citroen zeste & zachte look, stoemp van polderaardappelen en een saus met Girardin oude geuze (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Pinda-ijs met limoen-kokosroom en pindakaramel.

Of

Condérijst met krokant rijstkoekje, karamel crèmeux en chocolade ijs.

 

Prijs: 48 € pp. Met Skrei haasje: 58 € pp.
Supplement Gamba: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.