fbpx Marktmenu | Hof te Puttens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Herfstmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 09 november tot en met 01 december 2019)
Ter info: open op kerstdag 25/12 – speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Koolvishaasje met stampot van aardappel en savooikool, krab en hazelnoot, schaaldierenjus.

Of

Wilde duif, ganzenlever, risotto met champignons, erwten, soubise (supplement 9 € pp.).

***

Heilbot, citroenmousseline, gekonfijte prei met vadouvan, geglaceerde wortel, beurre blanc saus met dragon.

Of

Sappig gebraden hertenkalfnootjes, kleine appeltjes met esdoornsiroop en gember en wilde veenbessen, opgediend met kort gebakken woudchampignons, witloof, noten kroketjes en een wildsaus met armagnac (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Panna cotta met aardpeer, beurre noisette-ijs,  espuma van  donkere Sao Thomas orignine chocolade, crumble van witte chocolade.

Of

Crème brûlée met Doyenné peer, javanais gebakje, yoghurt crème, gel van wijnappelsien, gekarameliseerde pop corn, chocolade ijs.

Of

Gesmolten Crottin de Chavignol, mousse van grannysmit appelen met saffraan.

 

Prijs: 48 € pp. Met hertenfilet: 58 € pp. 
Supplement duif/ganzenlever: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.