Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Voorjaarsmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 24 februari tot en met 25 maart 2018) 
Ter info: Paasmenu 31/03 - 1 & 2/04 – speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Carpaccio van op lage temperatuur gegaard brasvarken, tonijn tapenade met ansjovis, geconfijte trostomaten en appelkappertjes.

Of

Kort gebakken Sint-Jacobsnootjes, Nantais boter met sinaas en frisse toets van Granny Smith (supplement 8 € pp.).

***

Roulade van hoevekip met tuinkruiden, timbaaltje met kalfsgehakt, zachte paprika & platte peterselie, worteltjes, puree van ratte aardappel met Emmentaler AOP en een zachte porto saus.

Of

Op het vel gebakken Skrei haasje, panade van broiche, tomaatblokjes, Tierenteyn mosterd, citroen zeste & zachte look, geprakte aardappelen met vanille en een saus met 3 Fonteinen oude geuze (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Brownie met amandelnoten, mascarpone mousse, ganache van Ecuador chocolade en fleur de sel, passievrucht en granité van tonic & steam gin.

Of

Panna cotta met limoen en witte chocolade, gekarameliseerde banaan met vanille en koriander.

 

Prijs: 48 € pp. Met Skrei haasje: 58 € pp.
Supplement Sint-Jacobsnootjes: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6.5 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp., of keuze aan de kaart.