fbpx Marktmenu | Hof te Puttens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Wintermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 11 januari tot en met 09 februari 2020)

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Brie-notenkroketje, dragon, vijgencompote en lauwe Luikse siroop.

Of

Gebakken staartvisnootje, geplette aardappel, zure room, andijvie en bacon, vinaigrette van notenolie en xeres azijn (supplement 9 € pp.).

***

Sappig gebraden eendenfilet met kersensausje, puree van peterseliewortel, shitaké, gekonfijte raapjes en amandelkroketjes.

Of

Tournedos van kabeljauw met Tierenteyn kruidenkorstje, grondwitloof, saus met Westmalle tripel (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Gebakken ananas, gel van zoethout, huisgedraaid kaneelijs, crumble van amandelen.

Of

Karamel panna cotta, appeltjes met calvados, amandelkoekje.

 

Prijs: 48 € pp. Met tournedos van kabeljauw: 58 € pp.
Supplement staartvis: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.