fbpx Marktmenu | Hof te Puttens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Zomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 03 augustus tot en met 01 september 2019)

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Salade van gegrilde perzik, rode kool, zoete aardappel en kip met guadalajam.

Of

Sashimi van spicy tonijn, knolselder, soya vinaigrette met sezam, ramenas, prei en wortel, gebakken scampi met ananas, wasabi mayonaise (supplement 9 € pp.).

***

Op 56°C gegaard varkenshaasje met honing en gember, gebakken courgettes, babymais en basmati rijst, koriander.

Of

Gebakken schelvishaasje, grijze Noordzee garnalen, bloemkool in de oven, puree met waterkers, rucola en een klontje hoeveboter, saus met Rodenbach grand cru (supplement 10 € pp.).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp.).

***

Aardbeien, rabarberijs, Griekse yoghurt, aardbeien gel, crumble.

Of

Gekarameliseerde abrikozen met rozemarijn en crème anglaise, zoete couscous met steranijs, jasmijnthee en noten, yoghurt ijs.

 

Prijs: 48 € pp. Met schelvishaasje: 58 € pp. 
Supplement sashimi tonijn: 8 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.