fbpx Marktmenu | hofteputtens

Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Wintermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 12 januari tot en met 10 februari 2019)
Ter info: open op Valentijn 14/02 – speciale menu beschikbaar!

 

Tapasbord als smaakmaker

***

Carpaccio van avocado met gerookte zalm, Griekse yoghurt met Vandouvan, daikon, chioggiabiet, crumble van pijnboom- en zonnebloempitten.

Of

Krokant gebakken bladerdeegje met eendenlever, Serranoham en duxelle van boschampignons.  
In rode wijn  gestoofd peertje, gekarameliseerd witloof en gelei van kweepeer (supplement 9 €).

***

Gebakken schelvishaasje, pappadum, oosterse erwten coulis, peterseliewortel puree, mousseline saus.

Of

Rosé gebakken eendenborst, knolselder, met spek gebakken grondwitloof en een kriekenbiersaus (supplement 10 € pp).
 
***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’.
(supplement 13 € pp.).

***

Death by chocolate; chocolade crumble, sponge cake, ganache, cornflakes en ijs.

Of

Crème brûlée van passievrucht met witte chocolade, amandel crumble, gebakken ananas, gel van mango en kaneelijs.

 

Prijs: 48 €  pp. Met eendenborstfilet: 58 € pp. 
Supplement eendenlever: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € pp. supplement)
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.