Marktmenu

Maandelijks is er een nieuwe menu die samengaat met het seizoen. Menu's kunnen eventueel genomen worden met de huiswijn of met aangepaste wijnen.
Zowel de huiswijn als de aangepaste wijnen werden nauwkeurig gewikt, gewogen en goed bevonden.

 

Zomermenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd van 05 augustus tot en met 03 september 2017)

 

Tapasbord als smaakmaker.

***

Rundtartaar met Granny Smith appel, koolrabi, gerookte paling en Luikse stroop.

Of

Gebakken roodbaars, aubergine kaviaar, paprikacrème met citroengras, couscous en basilicumvinaigrette met Chardonnay azijn (supplement 9 €).

***

Varkenshaasje met honing en gember, basmati rijst met roerei, tomaat en groene kruiden, oosterse wok groenten.

Of

Op het velgebakken kabeljauwhaasje met kruidenkorst van parmenzaan, Provençaalse aardappelpuree met chorizo en tomatentapenade, sabayon met oregano (supplement 10 € pp).

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.).

***

Crème brûlée met  sinaas en steranijs, karnemelkijs, aardbeien gel, yuzubol met witte chocolade en crunchy koekje.

Of

Condérijst met  Madagascar vanille, structuren van abricoos met rozemarijn, huisgedraaid amandel ijs.

 

Prijs: 48 €  pp. Met kabeljauwhaasje: 58 €  pp.
Supplement roodbaars: 9 € pp.
Supplement kaaskar: 13 € pp.
(indien kaas gewenst als dessert: 6 € supplement).
Huiswijn forfait: 18 € pp.
Aangepaste wijnen: 23 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp, of keuze aan de kaart.