Vaderdag à la carte

Vaderdag à la carte afhaalmenu 

Vanaf vrijdag 11 juni tot en met zondag 13 juni 2021
Graag bestellen voor 7 juni 2021

Tapasbord
Bisque van grijze Noordzeegarnalen met een vleugje Armagnac
Zuid-Afrikaanse Boboti met krenten, abrikoos en limoen
Crème brûlée van Époisse de Bourgogne
~ 9€ pp. ~


Voorgerechten
Asperges op z’n Vlaams, met grijze Noordzeegarnalen
~ 22€ pp. ~
֍֍֍
Verse Italiaanse Burratina met kleurrijke kerstomaatjes,
afgewerkt met Za’atar, extra vièrge olijfolie en balsamicosiroop
~ 21€ pp. ~
֍֍֍
Buikspek van brasvarken en gebakken Sint-Jacobsvruchten;
opgediend met een hollandaisesaus van Japanse Samboizu azijn en beurre noisette
~ 25€ pp. ~


Hoofdgerechten
Sappig gebraden hoevekip, vergezeld door morieltjes, preivelouté,
daslook en de laatste Mechelse asperges;
opgediend met pasta
~ 33€ pp. ~
֍֍֍
Oosters gemarineerde “Red label” zalm, op de pan gebakken,
in consort met asperges en sojabonen;
opgediend met krielaardappeltje en een vinaigrette met geroosterd sesamzaad
~ 33€ pp. ~
֍֍֍
Vegetarische burger van aubergine en Parmezaanse kaas,
samen met ratatouille van zuiderse groenten en kokosmelk
~ 22€ pp. ~


Nagerechten
Kersen in ‘t rood
Kersenbavarois met een vleugje yoghurt van Boerderij De Gelder in Uitbergen,
met donkere chocolade en een Brownie met Kirsh, gel van zwarte bessen
en een huisgemaakte sorbet van kers, afgewerkt met frambozencrumble
~ 12€ pp. ~
֍֍֍
Een frisse huisbereide hoevemelkijs van lente-weide-melk
met zelfgemaakte karamelsaus en gekleurde amandelschilfers
~ 9€ pp. ~


Kaasschotel
Een uitgekozen assortimentje kazen, in de kelder gerijpt bij Michel Van Tricht;
opgediend met garnituur en notenbrood met rozijntjes
~ 13€ pp. ~


Wijnen
Fles huiswijn rood & wit: 16
Fles aangepaste witte wijn: 19
Fles aangepaste rode wijn: 22
Andere keuzes kunnen ter plaatse besproken worden.