Vaderdag (degustatiemenu)
Vrijdag 09 juni 2023
Klein degustatiemenu (6 gangen*) 76€
Groot degustatiemenu (8 gangen) 85€
Smaakmakertjes *
Vichyssoise | Groene asperge | prei | postelein | Reypenaer
Watermeloen | Gin-tonic | feta | zwarte olijf
Uit de zee… |kroketje | langoustine | garnaal
‘Steak tartare’ *
Wortel | rode ui | kwartelei
Sint-Jacobsvrucht
Groene appel | gekonfijte citroen | tomaat | blini
Ganzenlever *
Speculoos | fleur de sel | balsamico | marsmallow
Stukjes kreeft
Laatste Mechelse asperges | jasmijnrijst | Thaise curry | gekonfijte tomaat
Iberico haasje *
Groene- en tuinbonen | duxelle | brioche | jus met Marsala | amandel kroketjes
of
Kabeljauw *
Champignon risotto | butternut | fijne groentjes | grain & seeds crumble
Pré-dessert: *
Aardbeien Yoghurtijs | aardbeigel | crumble
Kersen in’t rood *
Kersen bavarois | yoghurt (boerderij De Gelder) | brownie
| gel van zwarte kers | framboos crumble | sorbet van kers
Aangepaste wijnen bij groot degustatiemenu (8 gangen): 38€ pp / Bob 20€
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€
Aangepaste wijnen bij klein degustatiemenu (6 gangen*): 34€ pp / Bob 18€
Graag een glaasje dessertwijn erbij: 7€