Paasmenu
Geserveerd op zaterdag 30 & zondag 31 maart
Amuse
Asperge soep | katsuobushi | gerookte paling
Kroketje met Breydelham | roodloof | mosterdzaad
Tapasbord als smaakmaker
Ganzenlever | roomkaas | citroen-gembergel | eiwit hoedje | krokante hazelnoot
Griekse sla 2.0 | Feta | komkommer | tomaten | olijfpoeder
Sint-Jacobsvrucht | courgette | rode rijst | garnalen jus
Lenghaas | Mechelse asperges | Nouilly saus | haring kaviaar | groene kruiden
Lamsfilet | aubergine | jus met Madeira | gratin
Of
Kalfslende 58° | grondwitloof | kalfsjus | gratin
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – kaas als dessert supplement 8 pp)
keldergerijpte kazen door Michel van Tricht | appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
Aardbeien |citroen panna cotta | Griekse yoghurt | aardbeien gel | crumble
Prijs: 75€ p.p.
Aangepaste wijnen: 34€ p.p. / Bob 18€
Glaasje Madeirawijn: 9€
Glaasje dessertwijn: 8€
of keuze aan de kaart
Reserveren is noodzakelijk:
’t Hof te Puttens
Wichelsestraat 20/22
9340 Lede
Telefoon: 053/80.51.30
E-Mail: info@hofteputtens.be
www.hofteputtens.be