Paasmenu

Paasmenu

15(enkel avond), 16, 17 & 18 april 2022

Paas hapjes bij de aperitief

Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes, soja-honing dressing
Thaise kippensoep met citroengras, limoenblaadjes en vleugje gember
Marshmallow, ganzenlever, popcorn
Mousse van Mechelse asperges, mayonaise met Anchovar kaviaar
Sasi’s huisgerolde Oosterse loempia met pikante dip

֍֍֍

Langoustines, yuzu, cremeux van knolselder, gelei van appel
en staafjes Granny Smith.

֍֍֍

Hartig gekruid en gebakken filet van melklam, opgevulde aubergines,
aardappelgratin en een lamsjus met Marsala.

Of

Tournedos van kabeljauw met mosterdkruidenkorstje, Mechelse asperges,
luchtig sausje met Milus tripel (bier uit Lede).

֍֍֍

Kaasdegustatie van gerijpte kaasjes ‘Michel van Tricht’,
begeleidende garnituren, notenbrood met rozijntjes.
~ supplement van 14€ p.p. ~

֍֍֍

Passievruchten mousse, roomijs van Drop, frambozengel,
Elsanta aardbeien, crumble van havermout.


Prijs: 70€ p.p.
Supplement kaaskar: 14€ p.p. (indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement)
Huiswijn forfait: 22€ p.p. / Bob 12€
Aangepaste wijnen: 30€ p.p. / Bob 16€
Glaasje dessertwijn: 7€
of keuze aan de kaart


Reserveren is noodzakelijk: