
Paasmenu
7(enkel avond), 8, 9 & 10(enkel middag) april 2023
Paas hapjes bij de aperitief
Romige aspergesoep – katsuobushi – gerookte paling.
Tijgersoes – makreelmousse – tutu van erwten/citroenverveine.
Marshmallow – eendenlever – popcorn.
Gerookte eendenborst – roze pompelmoes – soja/honing dressing.
Scheermessen – komkommer – gepofte quinoa – wasabi-crème.
֍֍֍
Langoustine – Noordzeegarnalen – yuzu – knolselder – gelei van appel.
֍֍֍
Melklamfilet – Mechelse asperges – Italiaanse gnocci – lamsjus – Marsala.
Of
Kabeljauwhaasje – kruidenkorst – puree met karnemelk –
Mechelse asperges – Noilly prat saus.
֍֍֍
Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen van ‘Michel van Tricht’
(supplement 14€ p.p.).
֍֍֍
Aardbeien – framboos – gepofte paprika – Griekse yoghurt – basilicumsorbet.
Prijs: 75€ p.p.
Supplement kaaskar: 14€ p.p. (indien kaas gewenst als dessert: 8€ supplement)
Huiswijn forfait: 22€ p.p. / Bob 12€
Aangepaste wijnen: 30€ p.p. / Bob 16€
Glaasje dessertwijn: 7€
of keuze aan de kaart
Reserveren is noodzakelijk:
’t Hof te Puttens
Wichelsestraat 20/22
9340 Lede
Telefoon: 053/80.51.30
E-Mail: info@hofteputtens.be
www.hofteputtens.be