Herfstmenu

Geserveerd van 01 november tot en met 23 november 2025.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse 

Tapasbord als smaakmaker

Voorgerechten 

Sint-Jacobsvrucht
(twee bereidingen)
witte chocolade | tartaar | scampi-olie | prei
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)

Of

Fazant
truffel | Breydelspek | pistachenoten | perigourdine saus

Hoofdgerechten 

Hertenkalfnootjes
sterappel | wilde veenbes | grondwitloof | poivradesaus | woudchampignons

Of

Koolvishaas
Eringy zwam | duxelle van champignons | knolselder | lardo di collonata | witte wijn saus

Assortiment kazen

Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
(supplement €14 pp – i.p.v. dessert €8 pp)

Dessert

Mousse van sauterne
appelsien | mascarpone | gel van bloedsinaasappel

Of

Sablé breton
5-spices mousse | mango | gemberbier sorbet | witloof | passievruchtengel

Prijs 4-gangen menu: €79 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met hoofdgerecht) – €38 pp of €20 pp Bob-formule (halve glaasjes)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €32 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 pp | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart