Herfstmenu
Geserveerd van 01 november tot en met 23 november 2025.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
Tapasbord als smaakmaker
Voorgerechten
Sint-Jacobsvrucht
(twee bereidingen)
witte chocolade | tartaar | scampi-olie | prei 
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)
Of
Fazant 
truffel | Breydelspek | pistachenoten | perigourdine saus
Hoofdgerechten
Hertenkalfnootjes
sterappel | wilde veenbes | grondwitloof | poivradesaus | woudchampignons
Of
Koolvishaas
Eringy zwam | duxelle van champignons | knolselder | lardo di collonata | witte wijn saus
Assortiment kazen
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht 
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
(supplement €14 pp – i.p.v. dessert €8 pp)
Dessert
 Mousse van sauterne 
appelsien | mascarpone | gel van bloedsinaasappel
Of
Sablé breton 
5-spices mousse | mango | gemberbier sorbet | witloof | passievruchtengel 
Prijs 4-gangen menu: €79 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met hoofdgerecht) – €38 pp of €20 pp Bob-formule (halve glaasjes)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €32 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 pp | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart