Lentemenu

Geserveerd van 26 april tot en met 25 mei 2025.
(in het moederdag weekend serveren wji onze moederdagmenu)
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
_____
Tapasbord als smaakmaker
_____
Voorgerechten
Sint-Jacobsvruchten
groene gazpacho | yuzu | cres
Of
Runder carpaccio
kastagne champignons | gerookte olijfolie | chardonnay azijn |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____
Hoofdgerechten
Hoevekip 62°C
Mechelse asperges | grijze Noordzee garnalen | Surf & Turf | rode curry | nuoc nam
Of
Wilde zalmhaas
fregula | grondwitloof | mosselen | kruidensaus
_____
Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
_____
Desserten
Framboos
gepofte paprika | basilicum | merinque | Griekse yoghurt
Of
Aardbei
crunchy amandelen | asperge | jasmijn ijs
Kindermenu’s zijn steeds beschikbaar
Prijs 4-gangen menu: 75 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart