Marktmenu

Lentemenu

Geserveerd van 26 april tot en met 25 mei 2025.
(in het moederdag weekend serveren wji onze moederdagmenu)
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse

_____

Tapasbord als smaakmaker

_____

Voorgerechten
Sint-Jacobsvruchten
groene gazpacho | yuzu | cres

Of

Runder carpaccio
kastagne champignons | gerookte olijfolie | chardonnay azijn |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____

Hoofdgerechten
Hoevekip 62°C
Mechelse asperges | grijze Noordzee garnalen | Surf & Turf | rode curry | nuoc nam

Of

Wilde zalmhaas
fregula | grondwitloof | mosselen | kruidensaus

_____

Assortiment kazen
(supplement 14 pp – i.p.v. dessert 8 pp)
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht |
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood

_____

Desserten
Framboos
gepofte paprika | basilicum | merinque | Griekse yoghurt

Of

Aardbei
crunchy amandelen | asperge | jasmijn ijs

Kindermenu’s zijn steeds beschikbaar

Prijs 4-gangen menu: 75 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 38 pp of 20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 32 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart