Nazomermenu
Geserveerd van 06 september tot 28 september 2025.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse
Tapasbord als smaakmaker
Voorgerechten
Rode Mul
basilium espuma | daikon radijs | schaaldierenjus |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)
Of
Vitello Tonato 2.0
wasabi-nori krokant | appelkapper | ansjovis | tomaten compote
Hoofdgerechten
Duiffilet 62°C
rösti | oesterzwam | grondwitloof | truffeljus
Of
Lenghaas
groene asperge | mosselen | zure sjalot | jus met karnemelk
Assortiment kazen
Keldergerijpte kazen door Michel van Tricht
appelsorbet | zoet gezel | notenbrood
(supplement €14 pp – i.p.v. dessert €8 pp)
Dessert
Peer
Yuzu gel | hazelnoot | dulce de leche | perensorbet
Of
Chocolade
Crué van cacao | pana cotta ‘organic papua new guinea 73%’ | gelei van single malt whisky | kersensorbet
Prijs 4-gangen menu: €79 pp
Vegetarische varianten en kindermenu’s zijn steeds beschikbaar.
Aangepaste wijnen (tot en met hoofdgerecht) – €38 pp of €20 pp Bob-formule (halve glazen)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €32 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart