Week van de Smaak - menu
Vrijdag 21 november om 19u stipt !!
(plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in!)
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
’t Hof te Puttens, Taste Off… & Jurgen van Hauwermeiren
stellen voor:
Een kijkje achter de schermen…
Aperitief in de keuken, en hapje welke je zelf kan maken!
Amuse
Aan tafel:
Thaise kippensoep | kokos | groene curry | lente ui |citroen gras | rode chili | limoenblad
Tomaat | dashi | tenkasu | pandalus garnaal | zure room
Kroketje | ham | espuma van pickels | mosterd zaad | rode ui | cider azijn
Voorgerechten
Sint-Jacobsvrucht (twee bereidingen)
witte chocolade | tartaar | scampi-olie | prei
En
King krab
Try out – signatuur gerecht
ravioli | spinazie | Oosterse jus | cona
Hoofdgerechten
Kalfsmedaillon 56°
tuinbonen | girolles | freekeh | tikka masala
Dessert
Sablé breton
5-spices mousse | mango | gemberbier sorbet | witloof | passievruchtengel
Prijs 5 gangen menu met workshop: €85 pp
Start gin degustatie 19u stipt – banket 19u45!
Hapjes in de keuken, Gin degustatie en 2 dessert whisky’s gratis aangeboden.
Aangepaste wijnen (tot en met hoofdgerecht) – €38 pp of €20 pp Bob-formule (halve glaasjes)
Aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €32 pp
Of wijnkeuze aan de kaart