KerstdagMenu

KerstdagMenu

Zaterdagmiddag, 25 december 2021
te reserveren voor 18 december 2021

Feestelijk hapjesbord
Sashimi van spicy tonijn opgediend met knolselder,
een sesam-sojavinaigrette, rammenas, prei en wortel.
Thais soepje met zoete aardappel, rode curry, pecannoten en kokos.
Ganzenlever met peperkoek, appelgelei met chardonnay-azijn en crumble van tomaat.
Crémé brulée van Tegeleir Tartaar van Sint Jacobsvrucht, granaatappel en pompelmoes.

Een half kreeftje, voor u gedecorticeerd, met fregula sarda, venkel, preiringen
en Barilotto-kaas, geserveerd met een homardinejus.

Verfrissende sorbet van ananas, gember en citrusfruit.

Sappig gebraden hertenfiletnootjes, in consort met kleine sterappeltjes en wilde veenbessen, opgediend met gebakken witloof uit de volle grond & bospaddenstoelen, amandelkroketjes
en een poivradesaus met oude cognac.

Een uitgekozen assortimentje kazen, gerijpt in de kelder van Michel Van Tricht;
opgediend met garnituur en notenbrood met rozijntjes.
~ supplement van 14€ p.p. – i.p.v. dessert: supplement 8€ p.p. ~

Kerstdessert
Panna cotta van witte chocolade en Griekse yoghurt met frambozen,
Afgewerkt met sponge cake en crumble van witte chocolade,
een verfrissende glühwein, ijsgekoelde sinaasappel, steranijs en kaneel.

֍֍֍

Menuprijs zonder supplementen – 85€ p.p.


Wijnen

Aangepaste wijnen: 30€ p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 36€ p.p.
Of keuze aan de kaart.


Het aantal tafels zijn beperkt, daar wij niet opteren voor volle bezetting, maar eerder voor comfort en ruimte gaan om jullie in alle luxe en vooral ook veilig te kunnen ontvangen.

www.hofteputtens.be –— 053 80 51 30 –— info@hofteputtens.be