Private dining experience
– Zomerdegustatiemenu –

Geserveerd op vrijdag, van 27 juni tot en met 20 juli 2025.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
_____
Marshmallow ✓
ganzenlever | pop corn | crumble van oreo & pinda | Balsamico stroop
_____
Maatjes ✓
tuinbonen | sumiso | regendroptomaat | mirin
_____
Ceviche nobashi
gember | appel | Kewpie | crunch
_____
Dunne lende ✓
carpaccio | pesto | champignons | Parmezaanse kaas | rucola | wasabi-nori crunch
_____
Tonijn
dashi | rammenas | radijs | avocado | mierikswortel
_____
Hoofdgerechten ✓
Parelhoenfilet 64°C
gerookte paprika | prei | mini courgette | Madeira jus met ganzenlever
of
Zeewolfhaas
chorizo | beukenzwam | doperwt | munt |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____
Pré-dessert ✓
Kersen
pistache | marsepein | Modilloforo milkshake
Dessert ✓
Zomerfruit
gel van krieken | cuberdon ijs | klaverlochtingkaas | chocolade
Prijs 6-gangenmenu ✓: 89 pp
Prijs 8-gangenmenu: 105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 48 pp
of 26 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 42 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp
of 22 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 36 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart