Private dining experience
- Herfst degustatiemenu -
Geserveerd op vrijdag, van 31 oktober tot en met 14 november 2025.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
Hapjes ✓
Klaverlochting kaas ✓
crupiture | sambaizu | rode biet | yuzu
Kroketje ✓
ham | espuma van pickels | mosterd zaad | rode ui | cider azijn
Voorgerechten
Zeeuwse mossel
ravioli | zeekraal | vandouvan
Sint Jacobsvrucht ✓
(twee bereidingen)
witte chocolade | tartaar | scampi-olie | prei
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)
Fazant
truffel | Breydelspek | pistache noten | perigourdine saus
Hoofdgerechten ✓
Hertenkalfnootjes ✓
sterappel | wilde veenbes | grondwitloof | poivradesaus | woudchampignons
Of
Koolvishaas ✓
Eringy zwam | duxelle van champignons | knolselder | lardo di collonata | witte wijn saus
Pré-dessert ✓
Mousse van Sauterne ✓
appelsien | mascarpone | gel van bloedsinaas
Dessert ✓
Sablé breton ✓
5-spices mousse | mango | gemberbier sorbet | witloof | passievruchtengel
Prijs 6-gangenmenu ✓: €89 pp
Prijs 8-gangenmenu: €105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €48 pp
of €26 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €42 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €42 pp
of €22 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €36 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart