Degustatiemenu

Private dining experience
– Lentedegustatiemenu

Geserveerd van 25 april tot en met 23 mei 2025.
(tijdens het Moederdag weekend serveren wij een aangepast menu)
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse ✓
_____

Zalmmousse ✓
foccacia | ricotta | groene asperges
_____

Krokante scampi ✓
avocado | sambal | lente-ui | regendrup tomaat
_____

Sint-Jacobsvrucht
groene gazpacho | yuzu | cress | jalapeno’s
_____

Noordzee garnalen 2.0
kreeften panna cotta | zure room | little gem
 _____

Rund carpaccio ✓
kastajne champignons | gerookte olijfolie | chardonnay dressing | Parmezaan |
* Royal Belgian kaviaar (10 gr supplement 20 €)
 _____

Hoofdgerechten
Hoevekip 62°
Mechelse asperges | grijze Noordzee garnalen | Surf & Turf | rode curry | nuoc nam
of
Wilde zalmhaas
fregula | grondwitloof (boerderij het Groenselof – Lokeren) | mosselen | kruidensaus
_____

Pré-dessert
Framboos

gepofte paprika | meringue | basilicum | Griekse yoghurt
_____

Dessert
Aardbei
crunchy amandelen | asperge | jasmijn ijs

Prijs 6-gangenmenu ✓: 89 pp
Prijs 8-gangenmenu: 105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 48 pp
of 26 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 42 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp
of 22 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 36 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart