Private dining experience

- Herfst degustatiemenu -

Geserveerd op vrijdag, van 31 oktober tot en met 14 november 2025.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse 

Hapjes 

Klaverlochting kaas ✓
crupiture | sambaizu | rode biet | yuzu

Kroketje ✓ 
ham | espuma van pickels | mosterd zaad | rode ui | cider azijn

Voorgerechten 

Zeeuwse mossel
ravioli | zeekraal | vandouvan

Sint Jacobsvrucht ✓  
(twee bereidingen)
witte chocolade | tartaar | scampi-olie | prei
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)

Fazant
truffel | Breydelspek | pistache noten | perigourdine saus

Hoofdgerechten 

Hertenkalfnootjes ✓ 
sterappel | wilde veenbes | grondwitloof | poivradesaus | woudchampignons

Of

Koolvishaas ✓ 
Eringy zwam | duxelle van champignons | knolselder | lardo di collonata | witte wijn saus

Pré-dessert ✓

Mousse van Sauterne ✓ 
appelsien | mascarpone | gel van bloedsinaas

Dessert ✓

Sablé breton ✓ 
5-spices mousse | mango | gemberbier sorbet | witloof | passievruchtengel

Prijs 6-gangenmenu ✓: €89 pp
Prijs 8-gangenmenu: €105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €48 pp
of €26 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €42 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €42 pp
of €22 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €36 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart