Private dining experience
– Lentedegustatiemenu –

Geserveerd van 25 april tot en met 23 mei 2025.
(tijdens het Moederdag weekend serveren wij een aangepast menu)
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
_____
Zalmmousse ✓
foccacia | ricotta | groene asperges
_____
Krokante scampi ✓
avocado | sambal | lente-ui | regendrup tomaat
_____
Sint-Jacobsvrucht
groene gazpacho | yuzu | cress | jalapeno’s
_____
Noordzee garnalen 2.0
kreeften panna cotta | zure room | little gem
_____
Rund carpaccio ✓
kastajne champignons | gerookte olijfolie | chardonnay dressing | Parmezaan |
* Royal Belgian kaviaar (10 gr supplement 20 €)
_____
Hoofdgerechten ✓
Hoevekip 62°
Mechelse asperges | grijze Noordzee garnalen | Surf & Turf | rode curry | nuoc nam
of
Wilde zalmhaas
fregula | grondwitloof (boerderij het Groenselof – Lokeren) | mosselen | kruidensaus
_____
Pré-dessert ✓
Framboos
gepofte paprika | meringue | basilicum | Griekse yoghurt
_____
Dessert ✓
Aardbei
crunchy amandelen | asperge | jasmijn ijs
Prijs 6-gangenmenu ✓: 89 pp
Prijs 8-gangenmenu: 105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 48 pp
of 26 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 42 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp
of 22 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 36 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart