Degustatiemenu

Private dining experience
– Lentedegustatiemenu

Geserveerd op vrijdag, van 30 mei tot en met 20 juni 2025.
(tijdens het Vaderdag weekend serveren wij een aangepast menu)
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse ✓
_____

Marshmallow ✓
ganzenlever | pop corn | crumble van oreo & pinda | Balsamico stroop
_____

Zeebrasem ✓
rode kool | zure room | kerrie
_____

Ceviche nobashi
gember | appel | Kewpie | crunch
_____

Langoustine
morieltje | bisque van Straffe Hendrik | sinaas-citroengel | groene kruidenpuree
 _____

Tonijn ✓
dashi | rammenas | radijs | avocado | mierikswortel
 _____

Hoofdgerechten
Eendenborst 62°
Oosters gemarineerd | peterseliewortel | framboos | amandel kroket
of
Lenghaas
kruidenkorst | Mechelse asperges | zeekraal | Nantaissaus |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____

Pré-dessert
Appel

kokos crumble | chocolade ganache
_____

Dessert
Aardbei
panna cotta van basilicum | witte chocolade | rozensiroop | sponge cake | framboos

Prijs 6-gangenmenu ✓: 89 pp
Prijs 8-gangenmenu: 105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 48 pp
of 26 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 42 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp
of 22 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 36 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart