Private dining experience
– Lentedegustatiemenu –

Geserveerd op vrijdag, van 30 mei tot en met 20 juni 2025.
(tijdens het Vaderdag weekend serveren wij een aangepast menu)
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
_____
Marshmallow ✓
ganzenlever | pop corn | crumble van oreo & pinda | Balsamico stroop
_____
Zeebrasem ✓
rode kool | zure room | kerrie
_____
Ceviche nobashi
gember | appel | Kewpie | crunch
_____
Langoustine
morieltje | bisque van Straffe Hendrik | sinaas-citroengel | groene kruidenpuree
_____
Tonijn ✓
dashi | rammenas | radijs | avocado | mierikswortel
_____
Hoofdgerechten ✓
Eendenborst 62°
Oosters gemarineerd | peterseliewortel | framboos | amandel kroket
of
Lenghaas
kruidenkorst | Mechelse asperges | zeekraal | Nantaissaus |
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
_____
Pré-dessert ✓
Appel
kokos crumble | chocolade ganache
_____
Dessert ✓
Aardbei
panna cotta van basilicum | witte chocolade | rozensiroop | sponge cake | framboos
Prijs 6-gangenmenu ✓: 89 pp
Prijs 8-gangenmenu: 105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 48 pp
of 26 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 42 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – 42 pp
of 22 pp Bob-formule (halve glazen)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – 36 pp
Madeira 5y – 9 pp | Madeira 12y – 13.5 | dessertwijn – 8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart