A la carte
Voor wie zijn gading niet vindt in het driewekelijkse marktmenu,
kan er uiteraard een keuze maken uit onze kaart

Al onze vegetarische gerechten worden aangeduid met een *
Om te beginnen
Tapasbord als smaakmaker – 20
Langoustine
bisque van Straffe Hendrik | morielje | sinaas-citroen gel | groene kruidenpuree
(MG) – 38
Royal Belgian Caviar 30 gram
krielaardappeltjes | zure room | bieslook | sjalot – 65
Vegetarisch slaatje *
feta (bio boerderij De Volle Maan St Lievens Houtem) | honing – 26
Voor de kleintjes
huisbereide kaas- of garnaalkroketten of gemengd duo, met passende garnituur
kaaskroketten * – 18
garnaalkroketten – 24
duo – 22
Om verder te doen
Eendenborst 62°C
oosters gemarineerd | peterseliewortel | framboos | amandel kroket
(MG) – 45
Lenghaas
kruidenkorst | Mechelse asperges | zeekraal | Nantaissaus | (MG) – 45
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl 20€)
Vegetarische aubergineburgers *
Parmezaanse kaas | ratatouille van Zuiderse groenten | kokosmelk – 32
Voor de kleintjes
Balletjes in tomatensaus met kroketjes – 20
Kaasschotel
Kaasschotel met keldergerijpte hoevekazen van Michel van Tricht en diverse lekkernijen
geserveerd met een slaatje, fruit, notenbrood en hoeveboter – 32