A la carte
Voor wie zijn gading niet vindt in onze menu’s,
kan uiteraard een keuze maken uit onze kaart
 
															Al onze vegetarische gerechten worden aangeduid met een *
(**MG = menu gebonden)
Om te beginnen
Tapasbord als smaakmaker – €20
Fazant 
truffel | Breydelspek | pistachenoten | perigourdine saus 
(**MG) – €38
Royal Belgian Caviar 30 gram
krielaardappeltjes | zure room | bieslook | sjalot – €65
Vegetarisch slaatje *
feta (bio boerderij De Volle Maan, St.-Lievens-Houtem) | honing – €26
Voor de kleintjes
huisbereide kaas- of garnaalkroketten of gemengd duo, met passende garnituur
kaaskroketten * – €18
garnaalkroketten – €24
duo – €22
Om verder te doen
Koolvishaas
Eringy zwam | duxelle van champignons | knolselder | lardo di collonata | witte wijn saus 
(**MG) – €44
Hertenkalfnootjes
sterappel | wilde veenbes | grondwitloof | poivradesaus | woudchampignons
(**MG) – €48
Vegetarische aubergineburgers *
Parmezaanse kaas | ratatouille van Zuiderse groenten | kokosmelk – €32
Voor de kleintjes
Balletjes in tomatensaus met kroketjes – €20
Kaasschotel
Kaasschotel met keldergerijpte hoevekazen van Michel van Tricht en diverse lekkernijen
geserveerd met een slaatje, fruit, notenbrood en hoeveboter – €32