A la carte
Voor wie zijn gading niet vindt in het driewekelijkse marktmenu,
kan er uiteraard een keuze maken uit onze kaart

Al onze vegetarische gerechten worden aangeduid met een *
Om te beginnen
Tapasbord als smaakmaker – 20
Sint-Jacobsvrucht
groene gazpacho | yuzu | cress | jalapeno’s
(MG) – 36
Royal Belgian Caviar 30 gram
krielaardappeltjes | zure room | bieslook | sjalot – 65
Vegetarisch slaatje *
feta (bio boerderij De Volle Maan St Lievens Houtem) | honing – 26
Voor de kleintjes
huisbereide kaas- of garnaalkroketten of gemengd duo, met passende garnituur
kaaskroketten * – 18
garnaalkroketten – 24
duo – 22
Om verder te doen
Hoevekip 62°
Mechelse asperges | grijze Noordzee garnalen | Surf & Turf | rode curry | nuoc nam
(MG) – 45
Wilde zalmhaas
fregula | grondwitloof (boerderij het Groenselof – Lokeren) | mosselen | kruidensaus
(MG) – 45
Vegetarische aubergineburgers *
Parmezaanse kaas | ratatouille van Zuiderse groenten | kokosmelk – 32
Voor de kleintjes
Balletjes in tomatensaus met kroketjes – 20
Kaasschotel
Kaasschotel met keldergerijpte hoevekazen van Michel van Tricht en diverse lekkernijen
geserveerd met een slaatje, fruit, notenbrood en hoeveboter – 32