Private dining experience

- Nazomerdegustatiemenu -

Geserveerd op vrijdag, 05 september tot 26 september 2025.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.

Amuse 

Hapjes 

Ganzenlever ✓
gerookte eendenborst | crupiture | chioggia biet

Rund ✓ 
carpaccio | Parmenzaanse kaas | pesto | rucola

Voorgerechten 

Tonijn
wakamé | puntpaprika | pinda

Rode mul ✓  
basilium espuma  | daikon radijs  | schaaldierenjus
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)

Vitello tonato 2.0
wasabi-nori krokant | appelkapper | ansjovis | tomaten compote

Hoofdgerechten 

Duiffilet 62 °C ✓ 
 rösti | oesterzwam | grondwitloof | truffeljus   

Of

Lenghaas ✓ 
groene asperge | mosselen | zure sjalot | jus met karnemelk

Pré-dessert ✓

Peer ✓ 
Yuzu gel |  hazelnoot | dulce de leche | perensorbet

Dessert ✓

Chocolade ✓ 
Crué van cacao | pana cotta ‘organic papua new guinea 73%’ | gelei van single malt whisky | kersensorbet 

Prijs 6-gangenmenu ✓: €89 pp
Prijs 8-gangenmenu: €105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €48 pp
of €26 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €42 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €42 pp
of €22 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €36 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart