Private dining experience
– Degustatiemenu –
Geserveerd op vrijdag 5 april tot 26 april 2024
Amuse ✓
Asperge soep | katsuobushi | gerookte paling
Kroketje met Breydelham | mosterdzaad | roodloof
Crème brûlé | Epoisse
_____
Ganzenlever ✓
roomkaas | citroen-gembergel | eiwit hoedje | krokante hazelnoot
_____
Asperge muffin
zalm 56° | gepekelde radijs | viseitjes dressing
_____
Kalfsfilet mi-cuit ✓
aïoli | pijnboompitten | tomatencompote | Parmezaanse kaas
_____
Roodbaarshaas ✓
venkel | krab | bouillabaisse jus | rouille
_____
Hoofdgerechten ✓
Suprême van parelhoen 65° | Mechelse asperges | gepofte guinoa | jus met Madeira | gratin
of
Lenghaas | puree van bintjes | asperges | Nouilly saus | haring kaviaar | zilte kruiden
_____
Pré-dessert ✓
Hartige soes
compote van appel en tijm | Serranoham | walnoot
_____
Dessert ✓
Aardbeien
citroen panna cotta | Griekse yoghurt | aardbeien gel | crumble
Klein degustatiemenu (6 gangen*) – 82 pp
Aangepaste wijnen – 38 pp / Aangepaste wijnen Bob – 20 pp
Groot degustatiemenu (8 gangen) – 89 pp
Aangepaste wijnen – 42 pp / Aangepaste wijnen Bob – 22 pp
Glaasje dessertwijn – 8 pp
Glaasje Madeirawijn – 9 pp