Private dining experience
- Nazomerdegustatiemenu -
Geserveerd op vrijdag, 05 september tot 26 september 2025.
Deze menu wordt enkel geserveerd op vrijdagavond.
Allergieën graag minstens 48u op voorhand doorgeven.
Amuse ✓
Hapjes ✓
Ganzenlever ✓
gerookte eendenborst | crupiture | chioggia biet
Rund ✓
carpaccio | Parmenzaanse kaas | pesto | rucola
Voorgerechten
Tonijn
wakamé | puntpaprika | pinda
Rode mul ✓
basilium espuma | daikon radijs | schaaldierenjus
*Royal Belgian kaviaar (10 gr suppl €20)
Vitello tonato 2.0
wasabi-nori krokant | appelkapper | ansjovis | tomaten compote
Hoofdgerechten ✓
Duiffilet 62 °C ✓
rösti | oesterzwam | grondwitloof | truffeljus
Of
Lenghaas ✓
groene asperge | mosselen | zure sjalot | jus met karnemelk
Pré-dessert ✓
Peer ✓
Yuzu gel | hazelnoot | dulce de leche | perensorbet
Dessert ✓
Chocolade ✓
Crué van cacao | pana cotta ‘organic papua new guinea 73%’ | gelei van single malt whisky | kersensorbet
Prijs 6-gangenmenu ✓: €89 pp
Prijs 8-gangenmenu: €105 pp
Aangepaste wijnen 8-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €48 pp
of €26 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €42 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Aangepaste wijnen 6-gangenmenu (tot en met het hoofdgerecht) – €42 pp
of €22 pp Bob-formule (halve glaasjes)
aangepaste alcoholvrije sapjes/drankjes – €36 pp
Madeira 5y – €9 pp | Madeira 12y – €13.5 | dessertwijn – €8 pp
Of wijnkeuze aan de kaart