fbpx Paasmenu | Hof te Puttens

Paasmenu

PAASMENU
(te bestellen voor de hele tafel)
(geserveerd op 20, 21 & 22 april 2019)

 

Tapas van hartige hapjes:
Grijze garnalen, coeur de boeuf, avocado en sorbet van Rodenbach grand cru
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes en een soya-honing dressing
Thaïse kippensoep met citroengras, limoenblaadjes & gember
Gepaneerd mosseltje, geconfijte sjalot en basilicum mayonaise 
Flan van mozzarella, salsa van kruiden tomaatjes en krab met limoenolie

***

Mechelse asperges, op het vel gebakken kabeljauwhaasje, Moese aardappel, saus met Noilly Prat vermouth

***

Hartig gekruid en gebraden filet van melklam, opgediend met gevulde aubergines, gratin van pastinaak en wortel, lichte lamsjus met daslook en Marsala

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp)

***

Chocolademousse met Rochefort 10° Trappistenbier, espuma van advokaat, kletskop, sorbet van bloedsinaasappel en gebakken witte chocolade

 

Prijs: 63 € p.p.
(voor wie geen lam lust, hebben wij een kalfsfilet met passende garnituur voorzien)
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(indien kaas gewenst als dessert: 6.5 € supplement)
Huiswijn forfait: 19 € p.p.
Aangepaste wijnen: 24 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p., of keuze aan de kaart.

Reservatie noodzakelijk: 053/805130 of info@hofteputtens.be