fbpx Valentijn menu | hofteputtens

Valentijn menu

VALENTIJN MENU
(te bestellen voor de hele tafel)
Geserveerd op 14, 16 & 17 februari 2019.

 

Tapas van hartige hapjes:
Thaïse bisque geparfumeerd met basilicum.
Mi cuit van tonijn in sezam jasje, pickles met miso en groentenvel.
Zuid-Afrikaanse boboti met krenten, abricozenjam en limoen.
Scampi kroketje met kerrie mayonaise en gefermenteerde witte kool.
Luchtig roereitje met gerookte forel en dille.

***

Op het vel gebakken Skreihaasje, tapenade van boschampignons, crème van aardpeer, gebakken beukenzwam, espuma van paddestoelen en Noilly prat.

***

Kalfsnootjes, Serranoham, zoete aardappel, gedroogde vijg, bloemkool, amandel kroketjes, jus met oude madeira.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.).

***

Cupido’s dessertjes:
Parfait van frambozen, schuim van Steam gin-tonic, crunchy amandelen met limoen, huis gedraaid hoevemelkijs met witte chocolade, meringue en lyo freso.

 

Prijs: 62 € p.p.
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(indien kaas gewenst als dessert: 6,5 € p.p.supplement)
Huiswijn forfait voor de kleine liefde: 19 € p.p.
Aangepaste wijnen voor de grote liefde: 24 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p.
of keuze aan de kaart

Reserveren is noodzakelijk!