Vaderdagmenu

Vaderdagmenu
(te bestellen voor de hele tafel)
(wordt geserveerd op 10 en 11 juni 2017)

 

Tapasbord als smaakmaker:
Gerookte paling met accenten van lardo, zure room, appelgelei en pumpernickel
Asperge soepje met gerookte zalm en sinaasappel
Afrikaanse boboti met krenten, curry en abricozenjam
Glaasje met crème brûlée van Stilton bleu en oude port
Hollandse Nieuwe met een krokant slaatje van radijs en wortel, ratte-aardappel, citroenvinaigrette

***

Mechelse asperges met Noordzeekreeft, crumble van Beurre noisette, vergezeld van rucolacrème, samen met enkele stukjes belottaham, witte beukenzwam en een kreeftenjus met citroengras en steranijs

***       

In hoeveboter gebakken Iberico haasje in een kalfsjus met Marsala, groene en tuinbonen, duxelle van champignons en briochetoast

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € p.p.)

***

Zomerse perzik in een kokossoepje, sorbet van peer, Aerts speculoos kruimels, met een gel van mango

 

Prijs vaderdagmenu: 62 € p.p.
Supplement kaaskar: 13 € p.p.
(kaas i.p.v. dessert: 5,5 € p.p. supplement)
Huiswijn forfait: 18 € p.p.
Aangepaste wijnen: 23 € p.p.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € p.p., of keuze aan de kaart