A la carte
Voor wie zijn gading niet vindt in het maandelijks wisselende menu, kan er uiteraard à la carte gegeten worden.
Om te beginnen
Een bladerig gebakje met gebakken scampi's in een passend sausje.
Slaatje van gerookte zalm en een hartig gebakken geitenkaasje, honingsausje en gebakken jonagold appeltjes
Taartje van langoestientjes, tomaatblokjes en witloofsnippers, bijpassend sausje met bieslook
Huisbereide ganzenleverpastei met in olijfolie gebakken toast en gekonfijte zilveruitjes
Carpaccio van rode tonijn, serranoham en parmezaansekaas; vinaigrette van olijfolie, citroen en zwarte peper
Om verder te doen
Escaloppe van verse gestoomde zalmfilet in een hartig sausje met fijne groentjes en jeneverbes
Duo van zalm en schartong in een soepje van prei en courgettes
Een bladerig gebakje met gebakken scampi’s en een passend sausje, opgediend met rijst, tagliatelli of geplette aardappeltjes
Marine van zeetongfilets met een hartig curiesausje, appelblokjes, witloof en krokant gebakken spekjes
Cassoulet van griet en Noorzeevis, bospaddestoelen en tagliatelli, geserveerd met een licht kreeftensausje
Sappig gebraden varkenshaasjes met prei en groene kruiden
Tournedos van Mechelse koekoek met een oosters ge‹nspireerd curiesausje
Hartig gebakken eendenborst met zoete groenteparels, spekkaantjes en een passend sausje
Kempische hoen met zilveruitjes, spekblokjes, champignons en een rodewijnsausje
Sappig gebraden lamskoteletjes met rozemarijn en geserveerd met gegratineerde aardappelen