fbpx Kerstdagmenu | hofteputtens

Kerstdagmenu

Geserveerd op kerstdagmiddag 25 december 2018.
Reservatie is noodzakelijk!
(te bestellen voor heel de tafel)

 

Menu

Tapas van hartige hapjes:
Kreeft, romanesco, gebrande avocado, kerrie risotto, jus met citroengras en kokosmelk, zorri cress.
Crème brûlée van Epoisse de Bourgogne met peperkoek en krokante toast.
Bisque van grijze Noordzee garnalen, sinaasappel & steranijs.
Mousse van Neteling, gemarineerde sjalot, basilicum mayonaise, crumble van ui en fleur de sel.
Macaron met ganzenlever, mango en Dolce Zero, gelei met calvados.

***

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje, puree met groene savooikool, krab en hazelnoot, jus van langoustines.

***

Verfrissende sorbet van champagne met rode bes.

***

Sappig gebraden hertenfiletnootjes, kleine sterappeltjes en wilde veenbessen; opgediend met gebakken witloof & bospaddestoelen, amandelkroketjes, poivradesaus met oude cognac.

***

Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’
(supplement 13 € pp).

***

Kerst dessert:
Chocolade brownie, peer, Madagascar vanille, yuzu, dulce de leche, botercaramel, crumble van Aerts speculoos en sorbet met Poire Williams.

 

Prijs kerstdagmenu:  73 €  pp.
Supplement kaas: 13 € pp  (kaas ipv dessert, supplement 6 € pp).
Huiswijn forfait: 19 € pp.
Aangepaste wijnen: 24 € pp.
Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp.
Of dranken keuze aan de kaart.