Geserveerd op kerstdagmiddag 25 december 2019. Reservatie is noodzakelijk! (te bestellen voor heel de tafel)
Menu
Tapas van hartige hapjes: Sashimi van spicy tonijn, knolselder, soya vinaigrette met sezam, ramenas, prei en wortel. Bisque van grijze Noordzee garnalen, sinaasappel & steranijs. Ganzenlever met peperkoek, appelgelei met calvados. Kroketje van kalfszwezerik, ananas- en Serranoham snippers. Tartaar van Sint Jacobsvrucht, granaatappel en pompelmoes.
***
Op het vel gebakken kabeljauwhaasje, auberginekaviaar, crème met puntpaprika en citroengras, basilicum vinaigrette en crumble met Ras El Hanout.
***
Verfrissende sorbet van champagne ‘scropino’.
***
Sappig gebraden hertenfiletnootjes, kleine sterappeltjes en wilde veenbessen; opgediend met gebakken witloof & bospaddestoelen, amandelkroketjes, poivradesaus met oude cognac.
***
Kaaskar met assortiment keldergerijpte kazen ‘Michel van Tricht’ (supplement 13 € pp).
***
Kerst dessert: Panna cotta met kokos en passievruchten, krokant amandel koekje, sorbet van ananas, gember en citrusfruit, brownie, quenelle van tonka chocolade, yuzu sfera, sugar web en lemon curd.
Prijs kerstdagmenu: 73 € pp. Supplement kaas: 13 € pp (kaas ipv dessert, supplement 6 € pp). Huiswijn forfait: 19 € pp. Aangepaste wijnen: 24 € pp. Aangepaste wijnen met dessertwijn: 28 € pp. Of dranken keuze aan de kaart.